Donaldas Trumpas įspėja įmones „nepadaryti labai brangios klaidos“

Išrinktasis JAV prezidentas

D. Trumpas pažadėjo apmokestinti 35 proc. mokesčiu produktus, parduodamus bendrovių, kurios atleido amerikiečius darbuotojus ir pastatė gamyklas už šalies ribų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
D. Trumpas pažadėjo apmokestinti 35 proc. mokesčiu produktus, parduodamus bendrovių, kurios atleido amerikiečius darbuotojus ir pastatė gamyklas už šalies ribų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eltos inf.

Dec 5, 2016, 1:30 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:36 AM

D. Trumpas pažadėjo apmokestinti 35 proc. mokesčiu produktus, parduodamus bendrovių, kurios atleido amerikiečius darbuotojus ir pastatė gamyklas už šalies ribų.

Įmonės turi būti „įspėtos, kol nespėjo padaryti labai brangios klaidos“, sakė D. Trumpas. Jis pažadėjo padėti darbininkams, taip pat sumažinti bendrovių mokesčius bei sušvelninti reglamentavimo nuostatas.

„JAV ketina žymiai sumažinti mokesčius ir sušvelninti reglamentavimo nuostatas bendrovėms, tačiau bet kuri bendrovė, kuri persikelia į kitą šalį, atleidžia savo darbuotojus, stato gamyklą ar gamybos įmonę kitoje šalyje, o vėliau tikisi parduoti savo produkciją JAV be jokių sankcijų ar padarinių, KLYSTA!, – parašė D. Trumpas savo „Tweeter“ paskyroje. – Greitu metu mūsų pasienyje bus įvestas 35 proc. mokestis tokioms bendrovėms, kurios norės parduoti savo automobilius, oro kondicionierius ar bet kurią kitą produkciją už sienos ribų. Toks mokestis apsunkins bendrovių finansines galimybes perkelti savo verslą svetur, bet tokios įmonės galės laisvai judėti tarp visų 50 valstijų be jokių apmokestinamų mokesčių ar tarifų. Išgirskite šį įspėjimą, prieš padarydami labai brangią klaidą!“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.