Prieš Kalėdas – į Lenkiją? „Biedronka“ ir „Lidl“ priėmė svarbų sprendimą

Didžiausi mažmeninės prekybos tinklai nusprendė, kad per Kūčias ir Naujųjų metų išvakarėse parduotuvės nebus atidarytos taip ilgai, kaip būdavo ankstesniais metais, rašo portale „gazeta.pl“ Robertas Kędzierskis.

Tie, kurie planuoja apsipirkti prieš Kalėdas paskutinę minutę, turėtų žinoti, kad mažmenininkai sutrumpino darbo laiką šeštadienį (gruodžio 24 dieną).<br>D.Umbraso nuotr.
Tie, kurie planuoja apsipirkti prieš Kalėdas paskutinę minutę, turėtų žinoti, kad mažmenininkai sutrumpino darbo laiką šeštadienį (gruodžio 24 dieną).<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2016, 2:55 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:24 PM

Tie, kurie planuoja apsipirkti prieš Kalėdas paskutinę minutę, turėtų žinoti, kad mažmenininkai sutrumpino darbo laiką šeštadienį (gruodžio 24 dieną).

Biedronka“, Lidl“, taip pat „Tesco“, „Netto“, „Kaufland“, „Auchan“ ir „Carrefour“ nusprendė, kad parduotuvės bus atidarytos iki 14 valandos per Kūčias ir iki 18 val. Naujųjų metų išvakarėse.

„Żabka“ parduotuvės Kalėdų išvakarėse bus atidarytos nuo 6 iki 16 val., nebent parduotuvių vadovai nuspręstų dirbti ilgiau – tai yra individualus dalykas.

Prekybos centrai daugeliu atvejų bus uždaromi 15 val., kai kurie – 14 valandą.

„Sprendimą sutrumpinti darbo laiką tomis dienomis priėmė „Jeronimo Martins Polska SA“, parduotuvių tinklo „Biedronka“ savininkas, norėdamas, kad darbuotojai galėtų pasiruošti Kūčių vakarienei, Naujiesiems metams ir praleisti tą laiką su savo artimaisiais. Drauge pirkėjai turės galimybę tomis dienomis apsipirkti papildomai“, – sakoma „Biedronkos“ tinklo savininko „Jeronimo Martins“ pranešime.

Prekybininkai, ruošdamiesi pirkėjų antplūdžiui prieš šventes, nusprendė, kad šį penktadienį (gruodžio 23 d.) parduotuvės dirbs ilgiau. Nepaisant to, reikia tikėtis, kad prieš Kūčias parduotuvėse bus labai ankšta, prognozuoja R.Kędzierskis.

Parengė Leonas Grybauskas

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.