Naujųjų nakvynės kaina Druskininkuose šokiravo: už naktį – keturženklė suma

Anokia čia paslaptis, kad norintiems naujametinę naktį praleisti Lietuvos kurortuose, užsisakant nakvynę tenka gerai patuštinti pinigines.

6 tūkst. eurų – būtent tiek už nakvynę Naujųjų metų naktį booking.com svetainėje prašo nė vienos žvaigždės neturintis ir save kaip svečių namus pristatantis „Hotel Simple Druskininkai“.<br>Lrytas.lt
6 tūkst. eurų – būtent tiek už nakvynę Naujųjų metų naktį booking.com svetainėje prašo nė vienos žvaigždės neturintis ir save kaip svečių namus pristatantis „Hotel Simple Druskininkai“.<br>Lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2016, 11:56 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:10 PM

6 tūkst. eurų – būtent tiek už nakvynę Naujųjų metų naktį booking.com svetainėje prašo nė vienos žvaigždės neturintis ir save kaip svečių namus pristatantis „Hotel Simple Druskininkai“.

Įdomu tai, kad kambarys, kainuojantis tokią nežmonišką sumą, yra vos 15 kv. m dydžio.

„Šiame numeryje yra vonios kambarys su dušu. Kai kuriuose numeriuose įrengti balkonai, o pro langus atsiveria miško vaizdai“, – būtent taip kambarys aprašomas booking.com svetainėje.

Kaip kiti numerio patogumai įvardijami ir vaizdas į upę, lygintuvas, darbo stalas, lyginimo įranga, šildymas, parketo grindys, drabužinė, dušas, nemokami higienos reikmenys, tualetas, vonios kambarys, šaldytuvas, elektrinis virdulys ir nemokamas belaidis internetas, kuris veikia visuose numeriuose.

Booking.com svetainėje rašoma, kad už tokią kainą sistemoje visai neseniai užsakytas dar vienas iš tokių kambarių, o šis likęs paskutinis.

Kiek glumina ir nakvynės kainų skirtumas. Remiantis „Hotel Simple Druskininkai“ internetiniu puslapiu, nakvynė dviem čia kainuoja nuo 30 eurų už kambarį parai.

Tačiau tikriausiai vienas iš labiausiai šypseną keliančių dalykų – prierašas, kad  6 tūkst. eurų kainuojanti nakvynė yra pigiausia visuose Druskininkuose.

„Aukso puodas! Tai mažiausia jūsų matyta kaina Druskininkuose pasirinktomis datomis! (gruodžio 31 d., šeštadienį – sausio 1 d., sekmadienį)“, – rašoma booking.com svetainėje.

Tokia kaina pro akis nepraslydo ir verslininkui Saugirdui Vaitulioniui.

„Tai kas Naujiesiems metams į kurortą? Druskininkai, ar jūs esate sveiko proto? Pas jus bėdos su „aityšnikais“ ar liga su pasaulio suvokimu? Dzin, imu du kambarius!“ – savo feisbuko socialiniame tinkle rašė S.Vaitulionis.

Lrytas.lt žurnalistai nusprendė susisiekti su svečių namais ir pasiteirauti dėl tokios naujametinės nakvynės kainos, tačiau „Hotel Simple Druskininkai“ atstovė pareiškė tokios svečių namų kainos nekomentuosianti.

„O kodėl mes turėtume komentuoti, ar jus domina apgyvendinimas? Pas mus viskas jau užimta“, – susierzinusi sakė svečių namų atstovė.

Paklausus, gal toks skelbimas tiesiog dar yra neatnaujintas, moteris į kalbas nesileido ir dar kartą patikino, kad nakvynės vietų svečių namuose naujametinei nakčiai jau nebėra.

Po pokalbio sistemoje buvęs naujametinės nakties skelbimas buvo išimtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.