Smulkusis ir vidutinis verslas sulauks 25 mln. eurų kreditų

Lietuvos įmonės per artimiausius

Šiaulių bankas teiks paskolas šalies mažosioms ir vidutinėms įmonėms (MVĮ), taip pat vidutinės kapitalizacijos įmonėms.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Šiaulių bankas teiks paskolas šalies mažosioms ir vidutinėms įmonėms (MVĮ), taip pat vidutinės kapitalizacijos įmonėms.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 1:43 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:51 AM

Šiaulių bankas teiks paskolas šalies mažosioms ir vidutinėms įmonėms (MVĮ), taip pat vidutinės kapitalizacijos įmonėms.

Šiaulių banko administracijos vadovo pavaduotojas, Finansų ir rizikos valdymo tarnybos vadovas Donatas Savickas įsitikinęs, kad šio verslo segmento finansavimas leis bankui ir toliau prisidėti prie šalies ūkio augimo.

„Lietuvoje didžiąją dalį verslo sudaro mažos ir vidutinės įmonės. Tad šio segmento finansavimas yra viena iš strateginių banko veiklos krypčių, leidžianti ženkliai prisidėti prie šalies ekonominės plėtros“, – sako D. Savickas.

12,5 mln. eurų bankui finansuoja Europos investicijų banko (EIB) grupė, kuriai ir priklauso Europos investicijų fondas. Pastarojo fondo pagrindinis uždavinys – remti labai mažas, mažas ir vidutines įmones Europoje, padedant joms gauti finansavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.