49 kredito unijų paslaugų krepšelyje – eurų išgryninimas ne tik Lietuvoje

Nuo vasario 1 d. LKU grupei priklausanti 61 kredito unija siūlo pagrindinės mokėjimo sąskaitos paslaugą už 1,5 euro (nepasiturintiems gyventojams – už 0,75 euro). Pagrindinių paslaugų krepšelį pasirinkusiems unijų klientams per mėnesį suteikiama 10 pervedimų eurais internetu, mokėjimo kortelė „Maestro“, neriboti lėšų įskaitymai eurais, iki 550 Eur ar didesnių sumų išgryninimas. 49 unijos į šį krepšelį įtraukė eurų išgryninimą ne tik kredito unijose, bet ir Lietuvos bei kitų ES šalių, taip pat Norvegijos, Lichtenšteino ir Islandijos bankomatuose.

32 unijos pagrindinių paslaugų krepšelio klientams per mėnesį suteikia galimybę išsigryninti 1000 eurų ir didesnes sumas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
32 unijos pagrindinių paslaugų krepšelio klientams per mėnesį suteikia galimybę išsigryninti 1000 eurų ir didesnes sumas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2017, 11:54 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 1:10 AM

„61 mūsų grupei priklausanti kredito unija už 1,5 euro per mėnesį siūlo visą būtiniausių bankinių paslaugų paketą, o didžioji dalis unijų už tą patį mokestį teikia ir papildomas paslaugas. Tarp jų – gerokai didesnė eurų išgryninimo suma nei nustatyta Lietuvos banko, taip pat galimybė išgryninti lėšas praktiškai visų Europos šalių bankomatuose“, – sakė LKU grupę vienijančios Lietuvos centrinės kredito unijos (LCKU) Verslo plėtros departamento direktorė Jurgita Liutvinskienė.

49 kredito unijos savo klientams siūlo galimybę išgryninti eurus ne tik kredito unijose, bet ir visų Europos Sąjungos (ES) bei Europos Ekonominės Erdvės (EEE) valstybių bankomatuose. Iš jų 24 unijos nustatė maksimalų 700 eurų išgryninimo limitą unijose bei 300 eurų limitą ES ir EEE šalių bankomatuose. 9 unijos siūlo iki 550 eurų išgryninti unijose bei 300 eurų – ES ir EEE valstybių bankomatuose.

32 unijos pagrindinių paslaugų krepšelio klientams per mėnesį suteikia galimybę išsigryninti 1000 eurų ir didesnes sumas.

„Dėl konkretaus paslaugų paketo, teikiamo už 1,5 euro per mėnesį, gyventojai turėtų kreiptis į jų regione veikiančią LKU grupės kredito uniją. Žinoma, pasirinkti pagrindinės mokėjimo sąskaitos paslaugą nėra privaloma – tokiu atveju liks galioti standartiniai kredito unijos paslaugų įkainiai. Tačiau skaičiavimai rodo, kad aktyvesni bankinių paslaugų naudotojai, pasirinkę krepšelį, gali sutaupyti mažiau mokėdami už pinigų pervedimą, lėšų išgryninimą bei kitas paslaugas“, – sakė J. Liutvinskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.