„Iki“ tinklas pirkėjams siūlo išmaniąją programėlę

Prekybos tinklų kainų stebėjimas šiandien tapo ne tik rinkodaros specialistų, bet ir žiniasklaidos bei internautų duona. Pirmadienį prekybos tinklas „Iki“ paskelbė pristatantis išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirtą programėlę, kuriame, kaip tikino, vartotojai ras visas „Iki“ parduotuvėse parduodamų prekių kainas. Tiesa, vėliau tinklas pasitaisė, kad pirkėjai galės matyti tik dalies prekių kainas.

IKI viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
IKI viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2017, 11:47 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:44 PM

„Pirmadienį viešai paskelbus apie startavusią prekybos tinklo „Iki“ programėlę mobiliesiems įrenginiams, sulaukėme pastabų dėl klaidingos informacijos. Apgailestaujame, kad išplatintame tekste įsivėlė klaida. Vartotojai joje negali rasti absoliučiai visų asortimente esančių prekių kainų, tačiau gali rasti prekių pagal visas pateiktas katalogo kategorijas – duonos, pieno, mėsos, vaisių ir daržovių ir pan.

Prekybos tinklas „Iki“ kiekvieną savaitę skelbia dešimtis akcijų ir nuolaidų prekėms, todėl vien šių prekių asortimentas yra pakankamai platus, kad vartotojas iš jų galėtų susidaryti prekių sąrašą. Žinome, kad Lietuvos gyventojams daugelyje šių kategorijų būtent kaina yra svarbiausias veiksnys, todėl kurdami programėlę siekėme, kad pirkėjai, mėgstantys lyginti kainas, galėtų įsitikinti geriausiais, kainų pasiūlymais visose prekių kategorijose“, -  aiškino tinko atstovai.

Įsidiegę programėlę, „Iki“ klientai galės pasinaudoti prekių katalogu ir iš anksto susiplanuoti pirkinių krepšelį. Programėlės kūrėjai neabejoja, kad taip bus taupomas ne tik laikas, bet ir pinigai: aktyvavus programėlę, pirkinių sąrašas prieš akis bus viso apsipirkimo metu.

Namuose programėlė turėtų tapti naudingu pagalbininku virtuvėje – joje skirtingiems skoniams pateikiami įvairūs receptai, iš kurių bus galima pasisemti idėjų vakarienei ar desertui. Sklandesniam maisto ruošimui receptai yra susieti su pirkinių sąrašu, o tai užtikrins, kad lankantis parduotuvėje bus įsigyti visi ingredientai.

„Kurdami mobiliąją programėlę, didžiausią dėmesį skyrėme patogiam kasdieniam apsipirkimui. Norime, kad pirkėjui programėlė būtų naudinga ne tik parduotuvėje, bet ir namuose, todėl ji tarsi atkartoja mūsų pirkėjų kelią iš namų iki parduotuvės ir atgal“, – aiškina „Iki“ atstovė Berta Čaikauskaitė.

Taip pat mobiliojoje programėlėje yra žemėlapis, kuriame pažymėtos arčiausiai pirkėjo buvimo vietos esančios “Iki“ parduotuvės. Čia pat galima pasitikrinti, kokios papildomos konditerijos ir kulinarijos paslaugos, tokios kaip mėsos gaminių pjaustymas, žuvies išdorojimas, duonos ir bandelių kepimas ir kitos, yra teikiamos parduotuvėje.

Ieškantys pasiūlymų ir nuolaidų pirmieji apie jas sužinos naudodami mobiliąją programėlę. Čia pagal pasirinktas prekių kategorijas yra skelbiamos akcijos bei nuolaidos, kurios operatyviai atnaujinamos, kad pirkėjai būtų laiku informuojami apie pasikeitimus. Maža to – su programėle galima skaityti prekybos tinklo leidinius išmaniai. Aktyvavus programėlę telefonu bus galima skanuoti leidiniuose esančius QR kodus, kurie nukreips telefono naršyklę į tinklalapį su papildoma naudinga informacija apie produktus ir prekes.

Programėlė veikia „Android OS“ ir „iOS“ aplinkose. Į išmanųjį telefoną ją galima parsisiųsti iš Google Play ir App Store parduotuvių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.