„Lidl“ gimtadienio savaitę – 1 euro kainų lubos

Šią savaitę „Lidl“ parduotuvėse suplanuoti maisto produktų pasiūlymai, kurių kaina nesiekia nė 1 euro, vos tilpo į savaitinį leidinį. „Būna ir taip – euro per daug!“ – šiuo šūkiu prekybos tinklas pasitinka savo gimtadienį, kurį minės birželio 2 d. 

"Lidl" švenčia gitmadienį <br>G.Bitvinsko nuotr.
"Lidl" švenčia gitmadienį <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2017, 10:04 AM


Kainų lubos galioja ir „Lidl“ šviežiojo penketo maisto prekėms, o šią savaitę šauniojo penketo sudėtyje esančioms prekėms taikoma dar ir sena gera akcija „Du už vieno kainą“. 


„Norint atšvęsti savo gimtadienį su pirkėjais, nereikia išradinėti dviračio – pakanka vadovautis savo pranašumais, – teigė Radostin Roussev-Peine, UAB „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius. – „Lidl“ siūlo tai, ko reikia kiekvienam, geriausiu kainos ir kokybės santykiu rinkoje. Patraukli kaina yra ne tik būdas sutaupyti, bet ir priežastis išmėginti naujus skonius, išdrįsti kulinariniam eksperimentui arba tiesiog pasilepinti. Tad kviečiame švęsti kartu!“ 

Tęsdamas savo komunikacijos kampaniją „Viena šalis, viena kaina“, prekybos tinklas vis daugiau prekių siūlo dar pigiau nei iki šiol – kasdienis apsipirkimas pagal „Lidl“ neturi nei gaišinti, nei versti išleisti per daug.

UAB „Lidl Lietuva“, pirmąsias parduotuves šalyje atidariusi pernai birželio 2 d., šiuo metu valdo 30 prekybos vietų 
15-oje miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje bei Utenoje. 

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.