Degalų kainų pasiutpolkė vykstant į pajūrį: neatidūs patuštins pinigines

Šių metų vasara lietuvių nelepina, tad atostogaujantys liepą juokauja, kad bent tarp dviejų liūčių sezonų, prognozuojamų du kartus per tą patį mėnesį, vos pasirodžius saulei, būtina planuoti keliones į pajūrį.

 Kiek plačiau pinigines teko atverti teko stabtelėjusiems kelyje tarp didžiųjų miestų. <br> Lrytas.lt montažas
 Kiek plačiau pinigines teko atverti teko stabtelėjusiems kelyje tarp didžiųjų miestų. <br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2017, 5:32 PM, atnaujinta Jul 11, 2017, 10:53 AM

Kiek kainuos kuras kelionei priklauso ne tik nuo to, kokių lojalumo programų dalyvis esate, bet ir nuo to, kur tarp Vilniaus ir Klaipėdos sustosite papildyti degalų baką. Nors pirmadienį keliautojų į pajūrį srautas nėra teks didelis kaip prie savaitgalį, vis tik kai kuriose degalinėse klientų srautas iš tiesų nemažas. Žinoma, jie užsuka ne tik papildyti degalų atsargų, bet ir atsigaivinti kava, užkąsti ir pan. 

Niekam ne paslaptis, kad degalinių personalas dėl klientų srauto vasarą pluša atsiraitojęs rankoves rankoves ir siūlo daugybę įvairių nuolaidų bei akcijų, o štai degalų kainas diktuoja negailestiga rinka.

Vilniaus ir Kauno kainos panašios

Vairuotojai, kurie nusprendė degalus pirkti Vilniuje pirmadienio rytą Savanorių prospekte esančioje tinklo  „Circle K“ degalinėje populiariausio A95 bendzino litro kaina siekė 1.126, dyzelino – 1.016 euro. Tokios pat degalų kainos keliautojus pasitinka ir šio tinklo degalinėse Kaune.

Vykstantieji į pajūrį, stabtelėję automagistralės Vilnius-Kaunas pradžioje esančioje degalinėje „Emsi”  už A95 benzino litrą mokėjo 1,08 euro, o dyzelinas kainavo 0,98 euro už litrą. 

Išvykstant iš Kauno esančioje „Lukoil“ degalinėje A95 benzino litras kainavo 1,127euro, dyzelino – 1,037 euro.

Kelyje tarp didžiųjų miestų – brangiau

Kiek plačiau pinigines teko atverti teko stabtelėjusiems kelyje tarp didžiųjų miestų. Ties Vieviu esančioje „Lukoil” degalinėje pirmadienį litras A95 benzino kainavo 1,130 euro, o dyzelino 0,985 euro.

Prie greitkelio ties Kaišiadorimis įsikūrusioje „Baltic Petroleum“ tinklo degalinėje vairuotojai už litrą A95 benzino mokėjo 1,075 euro, o dyzelino – 0,975 euro.

Kiek mažesnėmis kainomis klientus vilioja „Orlen” degalinė ties Kryžkalniu. Joje už litrą dyzelino vairuotojai moka 0,999 euro, o populiariausias A95 benzinas kainuoja 1,099 euro už litrą.

Pajūris maloniai nustebins

Prie pat įvažiavimo į Klaipėdą esančioje „Lukoil” degalinėje A95 benzino litras kainavo 1,127 euro, o dyzelino – 1,037 euro.

Vairuotojai maloniai nustemba užsukę į netoli Palangos esančią degalinę „Garnys“, kurioje A95 benzino litras kainuoja 1,03 euro, o dyzelino – 0,88 euro centai už litrą.

Pačioje Palangoje esančioje „Baltic Patroleum“ degalinėje A95 benzino litras kainuoja 1,089 euro, o dyzelinis kuras – 0,989 euro. Įdomu tai, kad kitoje gatvės pusėje įsikūrusioje „Circus K“ degalinėje  A95 benzinas kainuoja 1,109, o dyzelinas – 1,009 euro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.