„airBaltic“ pristato dar vieną naują kryptį – tereiks paso

Po trijų mėnesių, balandžio 29-ąją, Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ pristatys naują vasaros sezono maršrutą tarp Rygos ir Almatos Kazachstane.

Latvijos oro bendrovė pradės tiesioginius skrydžius į Almatą.
Latvijos oro bendrovė pradės tiesioginius skrydžius į Almatą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2018, 4:00 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 4:06 PM

Naujasis maršrutas suteiks patogesnių kelionių galimybę keliautojams iš Baltijos šalių ir Kazachstano „airBaltic“ kryptimis Europoje, Skandinavijoje, Rusijoje ir Artimuosiuose Rytuose.

„Esame pirmoji Šiaurės Europos aviakompanija, kuri pradės tiesioginius skrydžius į Almatą – gyvybingą miestą Kazachstano širdyje. Skrydis RygaAlmata bus antras pagal trukmę mūsų tinkle.

Džiaugiamės galėdami pasiūlyti Europos keleiviams naują ir įdomią kryptį į NVS šalį, taip pat keliautojams iš Kazachstano pagerinti susisiekimą su Baltijos šalimis, Europa bei Skandinavija“, – sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„airBaltic“ iš Rygos į Almatą skris 3 kartus per savaitę. Skrydis orlaiviu „Bombardier CS300“ truks apie 5 valandas ir 15 minučių. Bilietų į vieną pusę kainos prasideda nuo 159 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir sandorio išlaidas. Visą „airBaltic“ skrydžių grafiką galima rasti bendrovės interneto svetainėje www.airbaltic.com.

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.