„Tele2“ meta akmenį į laidinius telefonus: siūlo sutaupyti milijonus

Bendrovė „Tele2“ ragina pamiršti senus ir nepatogius laidinius telefonus. Penktadienį ji paskelbė pradedanti teikti fiksuotojo ryšio paslaugas, kuriomis galės naudotis verslo atstovai, o ši paslauga leis įmonėms atsisakyti laidinių telefono aparatų, tačiau pasilikti senuosius numerius.

Anot „Tele2” paslaugų plėtros vadovo Remigijaus Brasiaus, šis sprendimas leis įmonių darbuotojams laisvai judėti darbo metu ir nepraleisti skambučių, o tam nereikės jokios papildomos įrangos ar investicijų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Anot „Tele2” paslaugų plėtros vadovo Remigijaus Brasiaus, šis sprendimas leis įmonių darbuotojams laisvai judėti darbo metu ir nepraleisti skambučių, o tam nereikės jokios papildomos įrangos ar investicijų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2018, 12:24 PM, atnaujinta May 4, 2018, 12:26 PM

Anot „Tele2” paslaugų plėtros vadovo Remigijaus Brasiaus, šis sprendimas leis įmonių darbuotojams laisvai judėti darbo metu ir nepraleisti skambučių, o tam nereikės jokios papildomos įrangos ar investicijų.

„Tai konkurencinės kovos pasekmė“, – sakė vadovas ir pridūrė, kad sprendimas, leidžiantis fiksuotąjį numerį perkelti į „Tele2“ tinklą, būtų aktualus daugeliui šalies įmonių.

Kaip jis aiškino, biuruose būtų atsisakoma laidinių telefonų, o visi įmonių klientų skambučiai būtų perkelti į darbuotojų mobiliuosius telefonus, nepakeičiant laidinio telefono numerio. Tai leistų nepraleisti jokių skambučių ir net galimų sudaryti sandorių.

„Siūlome mokėti gerokai mažiau ir sutaupyti“, – teigė R.Brasius.

Remiantis Lietuvos Respublikos Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) 2017 m. ketvirto ketvirčio duomenimis, šiuo metu fiksuotojo ryšio linijų, kurias naudoja juridiniai asmenys, skaičius siekia net 152,2 tūkstančio.

Šiuo metu artimiausias konkurentas rinkoje vienam pokalbio kanalui fiksuotojo ryšio paslaugą verslui siūlo, priklausomai nuo prakalbamų minučių skaičiaus, už 8,4 – 28,67 euro per mėnesį fiksuotą abonentinį mokestį. Papildomai taip pat tektų sumokėti ir 2,9 euro siekiantį vienkartinį paslaugos užsakymo mokestį.

Anot pačios bendrovės, per metus vien už fiksuotojo ryšio palaikymą verslininkai sumoka daugiau nei 12 mln. eurų ir yra susieti su ryšio vieta. Operatoriaus skaičiavimais, jo siūlomas sprendimas verslui sutaupytų iki 10 mln. eurų ir suteiktų galimybę skambučius gauti visur.

Tai bus jau ne pirmoji „Tele2“ teikiama paslauga, padedanti verslui efektyviau valdyti skambučius. Praėjusiųjų metų kovą bendrovė pristatė sprendimą „Mobili Stotelė“, siūlantį visas įprastas IP telefonijos funkcijas mobiliajame telefone be išlaidų infrastruktūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?