„Revolut“ pristatė naują įrankį verslo klientams

Finansinių technologijų startuolis „Revolut" verslo klientams pristatė įrankį „Revolut Connect", kuris leis verslo sąskaitas tiesiogiai susieti su kasdien įmonėse naudojamomis apskaitos ar komunikacijos programomis.

Revolut nuotr.
Revolut nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2018, 11:32 AM

Kaip nurodoma „Revolut" pranešime, verslo klientai dėl atvirų programavimo sąsajų galės automatizuoti dažniausiai atliekamas kasdienines užduotis ir įmonės darbo procesus: pavyzdžiui, išmokėti darbo užmokesčius ir atsiskaityti su klientais. Jie taip pat gaus momentinius priminimus ir pranešimus apie bet kurią iš atliekamų operacijų.

„Šiandien galima rasti specialias programas bet kuriai iš versle atliekamų operacijų. „Revolut” šįkart suteikia galimybę sujungti savo verslo sąskaitą su populiariausiomis programomis pasaulyje, pavyzdžiui, „Xero", ir automatizuoti dažniausiai atliekamas užduotis, kad būtų galima taupyti darbuotojų laiką ir įmonės pinigus”, - startuolio pranešime cituojamas „Revolut" verslo plėtros vadovas Andrius Bičeika.

Šiuo metu „Revolut” siūlo automatinę sąskaitos integraciją su apskaitos programa „FreeAgent” bei vidinės komunikacijos programa „Slack”. Testuojama integracija ir su apskaitos programa „Xero”, o ateityje planuojama integruoti ir nemažai kitų programų: „ClearBooks”, „Sage”, „FreshBooks”, „Quaderno”, „ZohoBooks”, „KashFlow” ir kt.

Akcentuojama, kad kiekviena kompanija gali naudotis atviromis programavimo sąsajomis ir su „Revolut” sąskaita susieti savo pačių naudojamas programas.

Startuolis teigia ypatingą dėmesį skiriantis duomenų apsaugai: kaskart, kai įmonės naudoja „Revolut Connect” įrankį tam, kad galėtų susijungti su išorinėmis programomis, jos gali pačios pasirinkti, kuriais duomenimis nori dalytis, ir gali dalijimąsi duomenimis bet kada nutraukti. Visas šis procesas valdomas „Revolut” verslo paskyroje.

„Revolut" buvo įkurtas 2015 metų liepą. Įmonės tikslas - padėti klientui greitai atsidaryti sąskaitą, užtikrinti, kad pinigus būtų galima leisti 150 valstybių be jokių papildomų mokesčių, o valiutas keisti naudojantis geriausiu įmanomu - tarpbankiniu - valiutų kursu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.