Emigrantą pirkinys internetu privertė grįžti iš užsienio

„Tik ką grįžau į Lietuvą ir iškart atvykau į loterijos atstovybę atsiimti laimėjimo“, – vis dar su nuostaba balse kalbėjo „Vikinglotto“ laimėtojas, kuriam atiteko beveik 16 tūkst. eurų. Tokia sėkmė nusišypsojo lietuviui, gyvenančiam ir dirbančiam Danijoje.

Apie laimėtus pinigus emigrantas sužinojo kitą dieną po žaidimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Apie laimėtus pinigus emigrantas sužinojo kitą dieną po žaidimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 10:15 AM, atnaujinta Sep 26, 2018, 10:25 AM

Vyras loterijos bilietus perka internetu. Laimingas bilietas – ne išimtis. „Apie laimėjimą sužinojau jau kitą dieną po žaidimo – gavau elektroninį laišką. Tik buvau Danijoje, tad teko palaukti kelionės į Lietuvą, kad atvykčiau į loterijos atstovybę“, – pasakojo vyras, Danijoje dirbantis statybų srityje.

„Vikinglotto“ jis žaidžia kiekvieną savaitę. „Neretai laimiu smulkesnius prizus, pasitaiko laimėjimų iki 100 eurų, bet toks didelis – pirmą sykį“, – šypsojosi vyras. Jis vis dar sunkiai gali patikėti savo sėkme, tad kam skirs laimėtus pinigus – dar nėra tiksliai nusprendęs.

5+1 prizą – 31 404 eurus – Danijoje gyvenantis lietuvis pasidalino su kitu žaidėju iš Lietuvos, bilietą pirkusiu Klaipėdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.