Milijonierė susigalvojo neįtikėtiną pomėgį: apsimeta elgeta ir kaulija pinigus

Kinijoje, vienoje iš geležinkelio stočių, kiekvieną dieną pasirodo pagyvenusi, prastai apsirengusi moteris, kuri prašo praeivių išmaldos. Paklausta, kaip ji atsidūrė gatvėje, pavargėlė pasakoja graudžią, už širdies stveriančią istoriją, „pagardindama“ ją daugybe detalių ir faktų, rašo weekend.rambler.ru.

 Stoties darbuotojai iš pradžių į elgetaujančią moterį nekreipė dėmesio, bet vėliau nusprendė įtaisyti ją į slaugos namus. Ir tada ši istorija pasisuko visiškai netikėta linkme.<br>weekend.rambler.ru nuotr.
 Stoties darbuotojai iš pradžių į elgetaujančią moterį nekreipė dėmesio, bet vėliau nusprendė įtaisyti ją į slaugos namus. Ir tada ši istorija pasisuko visiškai netikėta linkme.<br>weekend.rambler.ru nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2018, 8:23 AM

Stoties darbuotojai iš pradžių į elgetaujančią moterį nekreipė dėmesio, bet vėliau nusprendė įtaisyti ją į slaugos namus. Ir tada ši istorija pasisuko visiškai netikėta linkme.

Paaiškėjo, kad ponia, kuri kiekvieną rytą ateina į stotį prašyti išmaldos, iš tikrųjų yra tikra milijonierė. 79-erių metų „nuskurdėlė“ iš tiesų gyvena kaip inkstas taukuose: ji turi didžiulę vilą, keletą parduotuvių ir gana solidžią pinigų sumą banko sąskaitoje.

Be to, moteris turi vaikų, kurie taip pat gyvena gana pasiturimai. Duoneliavimas – tai tik keistos senolės pomėgis, kurio ji nesiruošia atsisakyti, nepaisant vaikų įtikinėjimų.

Artimieji prašo, kad moteris susigalvotų ne tokį skandalingą užsiėmimą, kad pagalvotų apie šeimos reputaciją. Bet jokie argumentai negali sulaikyti jos namuose.

Kiekvieną rytą „elgeta milijonierė“ išeina iš namų ir traukia į stotį kaulyti pinigų. Per dieną jai pavyksta surinkti gana nemažą sumą – pavertus eurais, vidutiniškai apie 40 eurų.

Patys pinigai kinei neturi jokios reikšmės. Baigusi „darbą“ moteriškė visus surinktus pinigus išdalina tikriesiems vargšams. Moteriai įdomus pats „duoneliavimo“ procesas, galimybė pasijusti kitu žmogumi, kurio gyvenimo istoriją išgalvojo ji pati. Beje, šiai poniai daktarai nenustatė jokių psichinių sutrikimų, baigia pasakojimą weekend.rambler.ru.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.