Visiškas pamišimas: bilietai į 70-metės Alos Pugačiovos koncertą – už automobilio kainą

Į jubiliejinį rusų žvaigždės Alos Pugačiovos koncertą, kuris rengiamas jos 70-mečio proga, bilietų kainos siekia 375 tūkst. rublių (4,9 tūkst. eurų).

 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
 A.Pugačiova.<br> Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 3:49 PM

Skaičiuojama, kad organizatoriai iš koncerto gali susirinkti 300 mln. rublių (3,96 mln. eurų).

Gerbėjai nerimauja, kad dainininkei išeiti į sceną gali sutrukdyti sveikatos būklė. Tačiau A.Pugačiovos komanda žiūrovus vilioja dainininkės vaikais ir brangiu pasirodymu.

Po to, kai pasirodė TSRS liaudies artistės afiša, skelbianti apie artėjantį jubiliejinį koncertą, vien per pirmąją bilietų pardavimų dieną jų kaina padvigubėjo. Jei iš pradžių pigiausi bilietai kainavo 2,5 tūkst. rublių (33 eurus), parteryje – nuo 70 tūkst. rublių (925 eurus), tai jau tos pačios dienos vakarą nebebuvo įmanoma rasti pigesnių nei 45 tūkst. rublių (595 eurai) bilietų. Patys brangiausi atsiėjo 150 tūkst. rublių (1981 euras).

Pirmąjį tūkstantį bilietų A.Pugačiovos gerbėjai ir spekuliantai išpirko per kelias valandas. Perpardavinėtojai teigia, kad tokio ažiotažo nebuvo nuo pat 2009-ųjų, kai dainininkė buvo paskelbusi, kad baigia muzikinę karjerą.

Dabar spekuliantai bilietus pirmose parterio eilėse pardavinėja po 375 tūkst. rublių (4,9 tūkst. eurų). Viena priežasčių, dėl ko negailima tokių apvalių sumų – gerbėjų baimė dėl A.Pugačiovos, kuri yra patyrusi širdies smūgį, sveikatos būklės.

„Perpardavinėtojai visais laikais tuo vertėsi, tai jų verslas. Iš tiesų koncerte laukiama antplūdžio, išpirkti visi bilietai. Tačiau Alos Borisovos gerbėjams dėl nieko nereikia rūpintis. Gandai apie jos savijautą – tik gandai“, – komentavo prodiuserė Jelena Čiuprakova.

Daugelį nustebino naujiena, kad finansinę paramą A.Pugačiovai pasiūlė įmonė „Vertolioty Rosiji“.

„Taip, jie mūsų rėmėjai. Tačiau tik šio vieno koncerto“, – teigė prodiuserė.

Vis dėlto ji atsisakė įvardinti sumą, kurią skyrė rėmėjai. Esą tai – komercinė paslaptis. Anot J.Čiuprakovos, artistės programa – labai brangi, o net ir vienintelio reklaminio skydelio rodymas mėnesį kainuoja milijonus rublių.

Belaukiant koncerto skandalas kilo dėl to, kad buvo nutekintos dviejų naujų dainų versijos. „Neįsivaizduoju, kaip visa tai nutiko. Tuo rūpinasi žvaigždės administratoriai, o koncertinės dainų versijos įrašinėjamos jau kitoje studijoje“, – kalbėjo garso prodiuseris Aleksandras Lopatinas.

Iš pradžių buvo kalbėta apie du A.Pugačiovos koncertus, tačiau vėliau pati dainininkė dvi datas sujungė į vieną, rašo gazeta.ru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.