Lietuvoje jau daugiau kaip 300 milijonierių

Milijonierių skaičius Lietuvoje jau viršijo 300, o jų gretos per dešimtmetį turėtų padvigubėti, atkartodamos pasaulines tendencijas, rašo „Verslo žinios“.

 Besiplečianti e. prekyba pastebimai didina galimybes pasiekti multimilijonierių pinigus ne tik Lietuvoje, JAV ar Kinijoje, bet ir kitur.<br> A.Srėbalienės nuotr. 
 Besiplečianti e. prekyba pastebimai didina galimybes pasiekti multimilijonierių pinigus ne tik Lietuvoje, JAV ar Kinijoje, bet ir kitur.<br> A.Srėbalienės nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2019, 12:34 PM, atnaujinta Jan 31, 2019, 12:35 PM

Lietuvoje šiuo metu yra 337 milijonieriai, kurie valdo 5 mln. JAV dolerių ar didesnės vertės turtą. Vilniuje biurą turinti tarptautinė strateginių rinkos tyrimų bendrovė „Euromonitor International“ prognozuoja, kad multimilijonierių gretos Lietuvoje 2022 metais turėtų išaugti iki 419, o 2030 metais pasiekti beveik 600 (597).

Turto valdytojai ir analitikai pažymi, kad bendra asmenų valdomo turto vertė Lietuvoje augs kartu su besiplečiančia ekonomika. Be to, Lietuvoje daugėja jaunosios kartos žmonių, kurie jau uždirbo savo pirmąjį milijoną.

„Euromonitor International“ ekspertai kartu atkreipia dėmesį, kad patikimiausia plėtros strategija aukštos vertės prekių ir paslaugų verslams yra orientuotis į naujai užgimusių milijonierių pinigus.

Savo ruožtu besiplečianti e. prekyba pastebimai didina galimybes pasiekti multimilijonierių pinigus ne tik Lietuvoje, JAV ar sparčiausiai turtuolių gretas auginančioje Kinijoje, bet ir kitur.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.