Sumaištį kelia Liuda – paskambinusi ragina atsiimti indėlius

Pirmadienį Kauno kredito unija (KKU) kreipėsi į Kauno apskrities vyriausiąjį komisariatą, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl telefoninių sukčių skambučių, kurių praėjusią savaitę sulaukė keli šios unijos nariai.

Liuda prisistatanti moteris, skleisdama melagingą informaciją, ragino unijos pajininkus atsiimti čia laikomus indėlius.<br>V.Balkūno nuotr.
Liuda prisistatanti moteris, skleisdama melagingą informaciją, ragino unijos pajininkus atsiimti čia laikomus indėlius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2019, 10:56 AM, atnaujinta Feb 28, 2019, 10:59 AM

Kaip pasakoja KKU administracijos vadovė Ernesta Ramaškaitė, Liuda prisistatanti moteris, skleisdama melagingą informaciją, ragino unijos pajininkus atsiimti čia laikomus indėlius.

„Klientai pasakojo sulaukę nepažįstamos moters, vardu Liuda, skambučio. Ši moteris jiems pasakojo, kad KKU neva gresia bankrotas, tad reikėtų atvykti į Vytauto Didžiojo universitetą ir pasirašyti naujus dokumentus dėl pajų ir terminuotų indėlių,“ – teigė E.Ramaškaitė.

KKU atstovai užtikrina, kad tokia informacija yra melaginga, o jokių objektyvių duomenų dėl galimų finansinių KKU sunkumų – nėra.

„Šiuo metu visa informacija yra perduota policijai. Tačiau neatmetame, kad situacija gali pasikartoti, tad visus KKU narius, sulaukusius tokio ar panašaus pobūdžio skambučio, prašome apie tai nedelsiant informuoti KKU atstovus“, – prašė KKU administracijos vadovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.