Po pertvarkų „Luminor“ nusiteikęs aktyvinti verslo kreditavimą

„Luminor“ bankas patvirtino restruktūrizavęs paskolų portfelį ir tikina, kad yra nusiteikęs aktyvinti verslo kreditavimą, rašo „Verslo žinios“, daliai verslininkų užsiminus leidiniui apie esą stringantį bendradarbiavimą su šiuo banku.  

 „Luminor“ verslo bankininkystės departamento Lietuvoje vadovas Jonas Urbonas sakė, kad po „Nordea“ ir DNB susijungimo dėmesys buvo sutelktas į vidaus pertvarkas. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
 „Luminor“ verslo bankininkystės departamento Lietuvoje vadovas Jonas Urbonas sakė, kad po „Nordea“ ir DNB susijungimo dėmesys buvo sutelktas į vidaus pertvarkas. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2019, 10:56 AM, atnaujinta Sep 11, 2019, 10:57 AM

„Luminor“ verslo bankininkystės departamento Lietuvoje vadovas Jonas Urbonas sakė, kad po „Nordea“ ir DNB susijungimo dėmesys buvo sutelktas į vidaus pertvarkas. 

„Šiuo metu esame pasirengę aktyviau dalyvauti rinkoje ir linkę auginti verslo paskolų portfelį“, – VŽ sakė J. Urbonas. 

Pasak jo, labiausiai paskolų prisotintas yra NT sektorius. 

BNS primena, kad „Luminor“ įkurtas 2017 metais, sujungus Šiaurės šalių bankų „Nordea“ ir DNB veiklą Baltijos šalyse. Pernai rugsėjį pasirašyta 60 proc. banko akcijų pardavimo sutartis su JAV investicijų bendrove „Blackstone“. Sandorį turi patvirtinti Lietuvos bankas ir Europos Centrinis Bankas, jį tikimasi užbaigti antrąjį šių metų pusmetį.

„Luminor“ yra Estijoje registruotas bankas, turintis padalinius Lietuvoje ir Latvijoje. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.