Pigių skrydžių bendrovė kaimynystėje paskelbė bilietų išpardavimo akciją

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ vėl skelbia bilietų išpardavimo akciją. Skrydžiai laikotarpiu nuo 2019 m. rudens iki 2020 m. pavasario – už labai patrauklią kainą. Siūlomi bilietai į 16 šalių nuo 65 zlotų. 

  Iš Varšuvos Modlino oro uosto „Ryanair“ klientai gali skristi į Belgiją, Bulgariją, Prancūziją, Vokietiją, Graikiją, Airiją, Izraelį, Italiją, Jordaniją, Nyderlandus, Norvegiją, Portugaliją, Ispaniją, Švediją, Ukrainą ir Didžiąją Britaniją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
  Iš Varšuvos Modlino oro uosto „Ryanair“ klientai gali skristi į Belgiją, Bulgariją, Prancūziją, Vokietiją, Graikiją, Airiją, Izraelį, Italiją, Jordaniją, Nyderlandus, Norvegiją, Portugaliją, Ispaniją, Švediją, Ukrainą ir Didžiąją Britaniją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2019, 11:14 AM

„Ryanair“ skelbia jau trečią šį mėnesį bilietų išpardavimo akciją Lenkijoje, rašo žurnalo „Wprost“ svetainėje Janas Matura. Nuo spalio 14 iki 20 galima rezervuoti bilietus skrydžiams į 16 šalių. Bilietų kainos – nuo 65 zlotų (spalio 15 d. zloto kursas – 1 Eur = 4,2931 PLN).

„Šią savaitę mes siūlome skrydžius visame mūsų skrydžių tinkle nuo 65 zlotų už kelionę nuo 2019 m. lapkričio mėn. iki 2020 m. gegužės mėnesio. Tai puiki galimybė ne sezono metu keliauti tiek saulės, tiek žiemos peizažų mėgėjams. Bilietų išpardavimas truks iki sekmadienio (spalio 20 d.) vidurnakčio. Norint rezervuoti bilietą, geriausia apsilankyti svetainėje „Ryanair.com“ jau dabar“, – sakoma oro bendrovės pranešime.

Iš Varšuvos Modlino oro uosto „Ryanair“ klientai gali skristi į Belgiją, Bulgariją, Prancūziją, Vokietiją, Graikiją, Airiją, Izraelį, Italiją, Jordaniją, Nyderlandus, Norvegiją, Portugaliją, Ispaniją, Švediją, Ukrainą ir Didžiąją Britaniją. Tad šiuo pasiūlymu gali pasinaudoti ir šiltų kraštų mėgėjai, kurie rudens sezono metu dar nori šiek tiek pasilepinti saulėje,  ir tie, kurie jau pasiilgo žemų temperatūrų ir sniego. Kaip jau minėta, pasiūlymas galioja skrydžiams nuo 2019 m. rudens iki 2020 m. pavasario.

Neseniai „Ryanair“ skelbė akciją skrydžiams iš Lenkijos oro uostų vietiniais maršrutais ir į Daniją, Vokietiją, Švediją ir Norvegiją. Bilietą galėjai įsigyti nuo 19 zlotų. 

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?