„Luminor“ suformavo bankų korespondentų tinklą

Nuo šiol pervedimai užsienio valiuta „Luminor“ banko klientams Lietuvoje ir Latvijoje į buvusias DNB sąskaitas keliauja per naujai sukurtą bankų korespondentų tinklą.

Pasikeitus bankams korespondentams, keičiasi ir „Luminor“ tarptautinių pervedimų rekvizitai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Pasikeitus bankams korespondentams, keičiasi ir „Luminor“ tarptautinių pervedimų rekvizitai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2019, 2:31 PM

Pervedimus JAV doleriais „Luminor“ per „Citibank“ pradėjo nukreipti nuo spalio pradžios. Šią savaitę „Luminor“ pradėjo dirbti su „UniCredit“, „Citibank“ „Commerzbank“, „PKO Bank“, „Bank Pekao“ ir „Nordea“ dėl kitų 11 valiutų. Tai reiškia, kad „Luminor“ užbaigė formuoti nepriklausomą korespondentinės bankininkystės tinklą, kuriuo vyks pervedimai iš viso 14 valiutų.

Pasikeitus bankams korespondentams, keičiasi ir „Luminor“ tarptautinių pervedimų rekvizitai. Apie mokėjimų rekvizitų pasikeitimus klientai raginami pranešti verslo partneriams ir kitiems pinigų siuntėjams, idant įeinantys mokėjimai nevėluotų.

Lietuvoje LuminorIDNB interneto banko vartotojams bankas pranešė apie mokėjimo rekvizitų pasikeitimus 11 valiutų (AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, HUF, JPY, PLN, SEK ir USD).

Latvijoje LuminorIDNB interneto banko vartotojams pranešta apie mokėjimo rekvizitų pasikeitimus 12 valiutų (AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, HUF, JPY, PLN, SEK, RUB ir USD).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.