Kalėdinį košmarą ir kalėdinį siurprizą skiria tik vienas žingsnis

Kalėdos jau ne už kalnų – jau greitai artimiesiems ir verslo partneriams siųsime kalėdines dovanas ir sveikinimus. Tačiau verslo įmonėms ir privatiems asmenims gali iškilti klausimų – kaip patogiau, greičiau ar pigiau išsiųsti siuntą verslo klientui, partneriui ar užsienyje gyvenančiam giminaičiui? Kaip saugiai ją supakuoti? Neseniai Lietuvoje įsikūrusi tarptautinė siuntų kompanija „Mail Boxes Etc.“, veikianti jau 44 šalyse, sėkmingai sprendžia tokius klausimus ir dalinasi keliais patarimais, padėsiančiais išspręsti logistinį Kalėdų galvosūkį.

„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
 „Mail Boxes Etc Lietuva“ nuotr.
 „Mail Boxes Etc Lietuva“ nuotr.
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
„Mail Boxes Etc Lietuva“ 
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2019-12-13 08:13

Kada Kalėdų stebuklai neįvyksta

Reiktų nepamiršti, kad ne tik jūs vieni norite kuo greičiau išsiųsti savo kalėdinę siuntą ir kad ji pasiektų adresatą laiku. Kalėdiniu laikotarpiu siuntų tarnybos gauna gerokai daugiau darbo, tad visuomet išlieka tikimybė, kad siunta gali vėluoti. Ypač naivu tikėtis, kad likus dienai iki Kalėdų išsiųsta siunta bus pristatyta jau kitą dieną, ir dar jei siunčiate į užsienį. Todėl „Mail Boxes Etc Lietuva“ siuntų specialistai rekomenduoja siųsti dovanas iki gruodžio 18 dienos. Tai pakankama laiko atsarga, kad kalėdinė siunta netaptų pokalėdiniu nusivylimu adresatui. Išsiuntus dovanas iki šios datos, siuntimas užsienyje, Lietuvoje neturėtų užtrukti.

Kai kalėdinių dovanų siuntimas virsta galvos skausmu

Ne visi kurjeriai į savo darbą žiūri atsakingai ir socialiniuose tinkluose bei portaluose netrūksta tai įrodančių nuotraukų ar vaizdo įrašų. Pažeistos pakuotės, grubiai perduodamos ir neatsargiai nešamos dėžės, apgadintas ar net dingęs pačios siuntos turinys. Siuntos paėmimas ir jos nusiuntimas tėra tik pusė darbo – todėl „Mail Boxes Etc Lietuva“ specialistai skiria ypatingą dėmesį siuntų supakavimui. Kiekvienam siuntiniui parenkamas individualios ir profesionalus pakavimo sprendimas, o geriausia tai, kad „Mail Boxes Etc Lietuva“ profesionalus pakavimas ir pakavimo priemonės nemokamos. Vis dėlto, jei norėtumėte pakuoti siuntas patys, specialistai pateikia keletą patarimų:

– Jei siunčiate kelis daiktus vienoje dėžėje, suvyniokite kiekvieną daiktą individualiai į suglamžytą popierių ar burbulinę plėvelę. Taip daiktai transportavimo metu nesidaužys tarpusavyje ir neapgadins vienas kito.

– Naudokite tik naujas kartonines dėžes. Dažniausiai vieną kartą panaudotos, jos praranda savo pradinį tvirtumą, todėl gali būti lengviau pažeidžiamos.

– Nepakuokite kelių dėžių kartu. Prie vienos siuntų dėžės lipnia juosta pritvirtinę kitą, galbūt ir sutaupysite, tačiau toks siuntinys nebus stabilus. Todėl norėdami užtikrinti siuntos saugumą, siuntinius siųskite atskirose dėžėse, arba pasirinkite vieną, didesnę dėžę.

– Įsitikinkite, kad etiketės su adresu ir lipni juosta, užsandarinanti siuntą, yra patikimai priklijuotos. Gavusios drėgmės, prastos kokybės etiketės gali atsiklijuoti, pasimesti – siunta nebus pristatyta. Be to, adresatas turi būti aiškiai ir įskaitomai užrašytas.

– Trapias siuntas apdrauskite. Pakuodami porcelianą, indus ar muzikos instrumentus, ne tik negailėkite apsauginių pakavimo medžiagų (burbulinė plėvelė, polistireno granulės ir pan.), bet ir apdrauskite siuntinį – dėl kurjerių kaltės padaryta žala butų kompensuojama.

Sugadinta pakuotė – tai ir sugadintas įvaizdis

Jei esate verslo klientas ir iš savo partnerių gaunate apgadintą partnerių dovanėlę švenčių proga, pripažinkime, galima susidaryti ne kokį įspūdį apie savo kolegas. Bet tai ne jų, o atsainaus kurjerių darbo rezultatas. Siunčiant verslo dovanas mažų mažiausiai tikitės, kad jos bus pristatytos laiku ir nesugadintos, nes tai yra jūsų verslo įvaizdžio dalis. „Mail Boxes Etc Lietuva“ specialistai tai puikiai žino – kompanija tuo ir išsiskiria, kad kiekvienai siuntai parenkamas geriausias pakavimo sprendimas, todėl galite būti tikri, kad verslo dovanų siuntimas netaps nuosprendžiu jūsų verslo įvaizdžiui: siuntos nevėluoja ir adresatus pasiekia nesugadintos.

Visos „Mail Boxes Etc Lietuva“ siuntų paslaugos teikiamos Vilniuje, adresu Švitrigailos g. 1. (tel. nr.: +370 (632) 84 444) ir Klaipėdoje, adresu H. Manto g. 7, (tel. nr.: +370 700 14 777). Daugiau informacijos: https://mbe.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.