Dovanų idėjos muzikos mėgėjams

Ieškote dovanos muzikos mėgėjams? Jums pasisekė. „Senukų“ specialistai paruošė sąrašą dovanų, kurios galėtų padaryti įspūdį net ir užkietėjusiems muzikos fanams. Pažvelkite į rekomenduojamų dovanų TOP 5-uką.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2019, 10:35 AM

1. Nesvarbu, ar muzikos mėgėjas leidžia laiką namuose, kur nors keliauja ar sportuoja, vienas dalykas aiškus – jis veikiausiai negali būti tyloje, todėl jam reikia nuolatinio muzikinio fono. Padėkite jam patenkinti šį poreikį padovanodami kokybiškas belaides ausines. Jos ne tik suteikia laisvę muzikos klausytis kur tik panorėjus, bet dar ir stilingai atrodo. Galite išrinkti tiek prie visko derančias juodas, tiek ryškesnių atspalvių, išskirtinai atrodančias ausines.

2. Jei tik įmanoma, muzikos fanai mėgiamų melodijų klausosi garsiai. Todėl tikėtina, kad užkietėję melomanai namuose įsirengę garso sistemą. Problema ta, kad jie negali pasiimti jos kartu su savimi keliaudami. Sprendimas – belaidė kolonėlė, kurią galite padovanoti. Šiuolaikinių technologijų dėka sukurtos kokybiškos belaidės kolonėlės pasižymi puikia garso kokybe, yra stilingos ir pakankamai kompaktiškos, tad muzikos gerbėjas galės ją visur nešiotis su savimi.

3. Galbūt jau girdėjote, jog vinilinės plokštelės grįžta į madą. Todėl, jei ieškote dovanos muzikos mylėtojui, verta pagalvoti apie patefoną. Pastaruoju metu atgimstantis jų populiarumas privertė sukrusti ne tik melomanus, bet ir vinilinių plokštelių gamintojus. Nostalgiją keliančios, tačiau modernių technologijų dėka atgaivintos vinilinės plokštelės leidžia mėgautis geresne garso kokybe, išsilaiko ilgiau nei senosios. Tad kodėl muzikos mylėtojui nepadovanojus stilingo, svetainėje puikiai tiksiančio patefono ar keleto vinilinių plokštelių, papildysiančių jau turimą kolekciją?

4. Žmogui, kuris mėgsta atlikti muzikinius pasirodymus tiek pat, kiek ir jų klausytis, karaoke mikrofonas – būtinybė. Tokia dovana garantuos daug smagių akimirkų tiek įspūdingo vakarėlio metu, tiek vakarojant su artimiausiais draugais ar šeimos nariais. Kas žino, galbūt padovanotas mikrofonas ne tik padės atrasti naujas mėgiamas dainas, bet ir paslėptus artimųjų talentus!

5. Visi muzikos gerbėjai turi vieną bendrą bruožą – jie nepaprastai džiaugiasi turėdami progą apsilankyti mėgstamų atlikėjų koncertuose. Jei žinote, jog jūsų pažįstamas muzikos fanas pasižymi sentimentalumu, jam galite padovanoti ir bilietus į koncertą, vyksiantį už keleto mėnesių ar net vėliau. Tiesa, tokios dovanos gudrybė ta, jog bilietus reiktų įrėminti dailiuose rėmeliuose, tiksiančiuose melomano namuose – nuolat matydamas tokią dovaną, jis ne tik dar labiau lauks artėjančio renginio, bet vargu ar bilietus išmes ir po jo. Didelė tikimybė, jog bilietai į koncertą, suteikę gerų emocijų, sugrįš į rėmelius kaip brangūs prisiminimai ir pasiliks juose ilgai.

Kad ir ką nuspręstumėte dovanoti muzikos gerbėjams, atminkite, jog tiek praktiška, tiek sentimentus sukelianti dovana, susijusi su žmogaus pomėgiais, rodo, jog ne tik gerai jį pažįstate, bet ir vertinate. Tikime, jog tokios dovanos muzikos gerbėjams tikrai padarys įspūdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.