Naudingos kalėdinės dovanos tėvams

Kalėdos yra viena iš gražiausių švenčių metuose, o tėvai – vieni svarbiausių žmonių jūsų gyvenime, tad tokiai progai skirtos dovanos turėtų būti ypatingos. „Senukų“ specialistai paruošė sąrašą naudingų dovanų, kurios pradžiugintų tėvus ir parodytų, kaip jie jums rūpi. Susipažinkite su rekomenduojamų dovanų tėvams penketuku.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2019, 3:28 PM

1. Bėgant metams, jūsų tėvai sulaukė daug praktiškų dovanų. Pats metas jiems padovanoti dovaną, kuri suteiks malonumą. Elektrinis masažuoklis yra puiki idėja: jis lengvai naudojamas, tad padės jūsų tėvams susikurti asmeninį SPA namuose kada tik jie panorės. Tam nė nereikės jokių ypatingų progų. Negana to, tinkamai parinktas masažuoklis padeda ne tik atsipalaiduoti, bet ir pagerinti savijautą, išjudinti sustingusius raumenis. Tad gavę tokią dovaną, tėvai bus dėkingi.

2. Jei jūsų tėvai mėgsta leisti vakarus namuose jaukiai įsitaisę prie židinio ar tiesiog gurkšnodami kvapnią arbatą prieš televizorių, jie tikrai apsidžiaugs gavę dovaną, padėsiančią paįvairinti savo kasdienybę. Stalo žaidimas – puiki idėja, pradžiuginsianti tiek ilgais žiemos vakarais, tiek lietingomis vasaros dienomis. Stalo žaidimų įvairovė suteikia progą ne tik atgaivinti atmintį, bet ir įgyti skirtingų patirčių, gerų emocijų žaidžiant. Jie puikiai tinka visai šeimai, tad per Kalėdas tėvams padovanotas stalo žaidimas gali tapti ir nauja laisvalaikio praleidimo tradicija, buriančia šeimą prie vieno stalo ne tik per šventes.

3. Jeigu ieškote būdų paskatinti savo tėvus tapti aktyvesniais, puikia dovana galėtų tapti ėjimo lazdų rinkinys kiekvienam. Ėjimo lazdos puikiai tinka vaikščiojant ne tik kalvotomis, nelygiomis vietovėmis, bet ir miesto parkais. Vaikščiojimas su jomis stimuliuoja širdies veiklą, didina raumenų tonusą, tačiau, teisingai naudojant, neapkrauna sąnarių. Gavę ėjimo lazdų rinkinį dovanų, tėvai galės mėgautis atgautu žvalumu ir pagerėjusia sveikata.

4. Jeigu jūsų tėvai domisi technologijomis, padovanokite jiems tokį prietaisą, kurio jie dar neturi. Galbūt tai planšetinis kompiuteris patogiam naujienų skaitymui rytais ar elektroninė skaityklė mėgstamoms knygoms prieš miegą? Taip pat verta apsvarstyti idėją padovanoti dėvimąjį prietaisą – išmanųjį laikrodį ar apyrankę, skatinančią didinti fizinį aktyvumą.

5. Galiausiai, jeigu norite likti praktiški, padovanokite tai, kas galėtų palengvinti tėvų buitį. Pagalvokite apie visą įrangą, kurią jūsų tėvai turi namuose. Ar visi prietaisai gerai veikia? Galbūt virdulys triukšmingas ir leidžia vandenį? O kaip dulkių siurblys? Jis turbūt sunkus, kelia daug triukšmo ir tikriausiai nebėra toks galingas, koks buvo anksčiau. Belaidis dulkių siurblys ar siurblys robotas galėtų tapti puikiu sprendimu, suteikiančiu tėvams daugiau laisvės ir laiko sau.

Per šventes svarbu ne tik gaunamos dovanos, bet ir nuoširdus dėmesys artimui. Tad kad ir kokią dovaną išrinktumėte tėvams, nepamirškite kokybiškai kartu praleisti laiko: mėgaukitės nuoširdžiais pokalbiais, gardžiais patiekalais bei namų jaukumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.