Pabradėje ir Kupiškyje atidaromos atnaujintos „Norfa“ parduotuvės

Ketvirtadienį Pabradėje, Molėtų g. 4A, o penktadienį Kupiškyje, Pergalės g. 8 atidaromi atnaujinti „Norfos“ prekybos centrai.

Pabradėje ir Kupiškyje atidaromos atnaujintos „Norfa“ parduotuvės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Pabradėje ir Kupiškyje atidaromos atnaujintos „Norfa“ parduotuvės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2021, 9:47 AM

XL formato „Norfose“ veiks po 5 savitarnos ir 3 įprastines kasas. Abejose parduotuvėse atidaromi nauji kulinarijos cechai ir bandelių kepyklėlės. Beveik visa parduotuvių įranga pakeista į naują. Į atnaujintus prekybos centrus investuota maždaug po 1 mln. eurų.

Pabradės „Norfos“ prekybos salės plotas sieks 1,2 tūkst. kv.m., parduotuvėje dirbs 23 darbuotojai. Prekybos centre veiks „N“ vaistinė ir draudimo įmonė.

Šiek tiek erdvesnės Kupiškio „Norfos“ prekybos salės plotas padidėjo nuo 1,2 tūkst. iki 1,5 tūkst. kv.m., parduotuvėje dirbs apie 30 darbuotojų. Prekybos centre taip pat veiks „N“ vaistinė, optikos, gyvūnų maisto parduotuvės, kompiuterių remonto įmonė.

Atnaujintos „Norfos“ pertvarkytos pagal naują koncepciją, daugiau dėmesio skiriant ne tik prekybos centrų funkcionalumui, bet ir estetiškai patraukliam interjerui.

Šiuo metu šalyje veikia 150 „Norfa“ parduotuvių. „Norfos“ prekybos tinklas 2021 m. planuoja 15 naujų ar atnaujintų parduotuvių, į kurias bus investuota apie 15 mln. Eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.