Kava – už skiepą: gastrobarai imasi vaišinti pasiskiepijusius

Nemokamas skanėstas ar gėrimas, galimybė pasiskiepyti netgi baruose – taip pirmaujančios pasaulyje pagal vakcinaciją šalys pradėjo raginti savo klientus skiepytis ir greičiau grįžti į normalų gyvenimą. Ši pasaulinė tendencija atkeliauja ir į Lietuvą: pirmieji nemokamą kavą pasiskiepijusiems pasiūlė Vilniuje veikiantys „Plus Plus Plus“ gastrobarai.

Kava – už skiepą.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Kava – už skiepą.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Kava – už skiepą.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Kava – už skiepą.<br>Pranešimo autorių nuotr.
A.Zimnickas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
A.Zimnickas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 29, 2021, 9:29 AM

„Kavinių ir restoranų įprasta veikla sustabdyta jau 5 mėnesius iš eilės arba net 7 iš pastarųjų metų – kada bus galima vėl veikti, priklauso nuo efektyvaus koronaviruso plitimo suvaldymo ir vakcinacijos.

Nemokamos kavos puodelis – tai simbolis, parodantis, kaip tarpusavyje susiję mes esame: kažkam tai tik skiepas, kažkam galimybė grįžti į normalų gyvenimą ir vėl atverti duris svečiams, kurių be galo pasiilgome,“ – sako „Plus Plus Plus“ vadovas Aurimas Zimnickas.

Gastrobaras kviečia žmones skiepytis, kai tik jie sulauks tokios galimybės, ir kiekvieną, turintį Covid-19 skiepo lapelį, vaišins nemokama kava. Vilniuje bent vieną skiepo dozę jau gavo beveik 60 tūkstančių, o visoje Lietuvoje daugiau kaip pusė milijono gyventojų. „Lauksime visų tiek, kiek reikės,“ – teigia A.Zimnickas.

„Kviečiame prie šios iniciatyvos jungtis ir kitus dar nenuleidusius rankų maitinimo verslus. Surėmus pečius visiems atsakingiems verslams Lietuvoje, ne tik greičiau sugrįžtume į normalų gyvenimą, bet ir įkvėptume pozityvumo emociškai pavargusiems žmonėms.

Net ir tokiu visiems sunkiu laikotarpiu turime vieni kitus padrąsinti bei likti sąmoningais, kai viešojoje erdvėje sklando nepagrįstos abejonės ir melas apie vakcinų saugumą ir efektyvumą“, – sako jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.