Ragina pasitikrinti savo bilietus: galbūt tapsite 64-uoju „Teleloto“ milijonieriumi

Loterijų dalyvius ir toliau lydi neregėta sėkmė. Vakar populiariausioje šalies loterijoje „Teleloto“ laimėtas pagrindinis prizas – Aukso puodas su milijonu eurų.

Loterijų dalyvius ir toliau lydi neregėta sėkmė.<br>V.Balkūno nuotr.
Loterijų dalyvius ir toliau lydi neregėta sėkmė.<br>V.Balkūno nuotr.
Loterijų dalyvius ir toliau lydi neregėta sėkmė.<br>„Teleloto“ nuotr.
Loterijų dalyvius ir toliau lydi neregėta sėkmė.<br>„Teleloto“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 2:25 PM, atnaujinta Apr 11, 2022, 2:32 PM

Laimingasis bilietas, žaidėjui atnešęs lygiai 1 000 000 Eur, pirktas balandžio 8-osios rytą, parduotuvėje „Iki“, esančioje Aukštadvario pl. 28A, Trakuose.

„Labai džiugu, jog žaidėjų, laimėjusių milijonus, sveikinimas tampa jau bene kiekvieno mėnesio rutina. O dar smagiau, kad šįkart milijonieriumi lietuvį pavertė būtent lietuviška, jau 26-uosius metus mininti loterija, – sako „Teleloto“ organizuojančios įmonės „Olifėja“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas. – Su nekantrumu laukiame, kada galėsime paspausti ranką 64-ajam „Teleloto“ milijonieriui. Tad tikrinkite savo bilietus ir paraginkite tai padaryti savo artimuosius bei pažįstamus.“

Vien per šiuos metus loterijos milijonieriais pavertė jau net tris lietuvius. Sausio mėnesį vilnietis „Eurojackpot“ žaidėjas susižėrė visų laikų Baltijos šalių rekordinį laimėjimą – daugiau nei 24 milijonus eurų. Kovą sėkmė aplankė uteniškę – moteris „Vikinglotto“ žaidime laimėjo 5,8 milijono eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.