„Teleloto“ atostogų būstą Palangoje laimėjo panevėžietė

Dešimt savaičių trukusi „Teleloto“ pavasario akcija pasiekė finalą. Pagrindinio prizo – stilingo dviejų kambarių buto Palangoje – laimėtoja tapo panevėžietė Laima, kuriai laimę atnešė virtinė lemtingų sutapimų bei tikėjimas savo sėkmės skaičiumi.

Panevėžietė „Teleloto“ žaidėja tapo buto pajūryje savininke.<br>Organizatorių nuotr.
Panevėžietė „Teleloto“ žaidėja tapo buto pajūryje savininke.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 10, 2022, 10:45 AM

Septynetais paženklintas žaidimas

Paskutinį pavasario sekmadienį „Teleloto“ studijoje vyko finalinis žaidimas dėl buto Palangoje. Jame dalyvavo dešimt žaidėjų iš įvairių Lietuvos kampelių, kurie rinkosi skaičiais pažymėtus vokus.

Panevėžietė Laima, kaip jau buvo suplanavusi iš anksto, pasirinko septintą numerį. O paklausta, kodėl – turėjo rimtą paaiškinimą:

„Prieš septynis metus taip pat lankiausi „Teleloto“ studijoje ir tuomet numeris septyni man atnešė daugiau nei 10 000 eurų laimėjimą. Tad nusprendžiau pamėginti sėkmę pakartoti. Tik šįkart išėjo dar geriau“, – džiaugiasi moteris, laimingu skaičiumi pažymėtame voke atradusi žinią, jog tapo buto pajūryje savininke.

Bilietą pasidovanojo gimtadienio proga

Ne ką mažiau įdomi ir istorija, kaip laimingasis – kandidate laimėti butą pavertęs – „Teleloto“ bilietas atsidūrė Laimos rankose. Pasirodo, moteris jį pasidovanojo gimtadienio proga.

„Esu gimusi 13-tą mėnesio dieną, kurią dažnas sieja su negandomis – bet man tai džiugi diena. Tad likus kelioms dienoms iki gimtadienio nusprendžiau išmėginti savo sėkmę. Nuėjau į parduotuvę ir prigriebiau penkis „Teleloto“ bilietus. Vienas iš jų ir buvo mano raktas į butą Palangoje“, – prisiminimais dalinasi panevėžietė.

Sužavėjo, jog naujajame bute viskas apgalvota

Praėjus kelioms dienoms po laimėjimo Laima nuvyko į Palangą ir apsilankė savo naujuose atostogų namuose. Moteris sakė, kad prieš kelionę labai jaudinosi, bet po apžiūros jaudulį pakeitė susižavėjimas.

„Nerealus įspūdis. Viskas labai gražiai įrengta, suderinta. Viskas jau paruošta – baldai, įrankiai, žodžiu, viskas, ko žmogui reikia. Pirmiausia apžiūrėjau miegamąjį, nes, mano nuomone, tai yra labai svarbi namų erdvė – juk nuo miego priklauso mūsų savijauta. Esu tikra, kad naujuose savo atostogų namuose nuostabiai pailsėsiu ir ta savijauta bus puiki“, – iškart po apsilankymo kalbėjo buto laimėtoja.

Laimai atitekęs būstas Palangoje – ne vienintelis prizas, dovanotas „Teleloto“ žaidėjams per pavasarinės akcijos laikotarpį. Jolanta iš Gulbinėnų laimėjo automobilį „Peugeot 2008“. O likusieji kandidatai išsidalino daugiau nei 50 000 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.