Augant greičio ir patogumo poreikiams, paskolos internetu išduodamos per 5 minutes

Bėgant laikui kinta ne tik vartotojų finansiniai įpročiai, bet ir paslaugų gavimo poreikiai. Didelė dalis paslaugų dabar įsigyjama internetu, dažnai neinant iš namų, naudojant išmaniuosius įrenginius. Šie pokyčiai veikia ir greitųjų kreditų rinką, taip skatinant kreditorius teikti dar operatyvesnes paslaugas savo klientams.

Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2022, 8:00 AM

Kinta paskolos gavimo būdai ir tikslai

Toliau auga paskolos paraiškų teikimas kompiuteriu bei mobiliuoju telefonu – tokią išvadą rodo atlikta reprezentatyvi Lietuvos gyventojų apklausa.

Populiariausiu būdu išlieka paraiškos formos pildymas kompiuteriu paslaugos tiekėjo tinklapyje, taip teigia 55 proc. apklaustųjų.

Ženkliai kyla paraiškų pildymas pasitelkiant mobilųjį telefoną – šiais metais tokį būdą rinkosi 28% respondentų ėmusių paskolą, tuo tarpu 2021 metais – 18 proc.

Pokytis matomas ir žvelgiant į skolinimosi tikslus. Pagal tyrimo rezultatus, vartojimo paskolą apklaustieji pirmiausia imtų automobiliui įsigyti (43 proc.), namų remontas ir rekonstrukcija atsiduria antroje vietoje (38 proc.).

Didėja dalis manančių, kad gali tekti skolintis norint apmokėti skolas ar kitus finansinius įsipareigojimus (9 proc.).

5 minutės – tiek užtruksite gaudami paskolą

Prisitaikant prie nuolatinių pokyčių, „Bobutės paskola“ savo klientams siūlo galimybę gauti greitą ir patogią paskolą internetu visiems poreikiams. Tai padaryti itin lengva – užteks užsiregistruoti svetainėje arba prisijungti prie vartotojo paskyros ir užpildyti paraišką internetu.

Paraiškos užpildymui bus reikalinga informacija apie gaunamas pajamas ir turimus finansinius įsipareigojimus. Ši informacija vadybininkams padės įvertinti galimybę suteikti paskolą norimai sumai ir pasiūlyti geriausią galimą variantą.

Nuo šiol, vartotojų patogumui, „Bobutės paskola“ esamiems klientams teikia kreditus ir pokalbio telefonu metu. Todėl, nutikus netikėtoms situacijoms, pinigus į savo sąskaitą galima gauti paprastai, esamu momentu.

Rinkoje vertinama dėl aukštos klientų aptarnavimo kokybės

Vertinant kreditų suteikimo paslaugas, itin svarbiu rodikliu išlieka klientų aptarnavimo kokybė. Finansai – subtili sritis, todėl vartotojai išreiškia poreikį gauti atsakymus į kylančius klausimus, aiškų teikiamų paslaugų pateikimą bei informavimą apie svarbiausius aspektus paskolos suteikimo etapuose. Neretai konsultantas gali suteikti naudingų įžvalgų ir apie asmeninių finansų valdymą.

Pagal „Bobutės paskola“ atliktą klientų pasitenkinimo tyrimą ji vertinama dėl aukštos klientų aptarnavimo kokybės. Atlikto tyrimo duomenimis, 9 iš 10 klientų įvertino aptarnavimo paslaugas teigiamai.

Apklausos rodo, kad vertinant greitųjų kreditų rinką šiam kreditoriui buvo priskirtos tokios savybės kaip aukšta teikiamų paslaugų kokybė ir kliento konfidencialumo užtikrinimas. Respondentai teigė, kad pateikti paraišką paskolai yra lengva, o sprendimas suteikti nuo 50 iki 10 000 eurų paskolą ir pinigų pervedimas atliekami greitai.

Reprezentatyvią Lietuvos gyventojų apklausą „BnP Finance“ valdomo prekės ženklo „Bobutės paskola“ iniciatyva tyrimų bendrovė „Norstat LT“ atliko šių metų gegužę. Joje dalyvavo 500 respondentų. Klientų pasitenkinimo tyrimas buvo atliktas 2022 sausį-gegužę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.