Loterijoje laimėjęs vyras vos neprarado multimilijoninio prizo – suglamžytas bilietas gulėjo stalčiuje

Praėjusią savaitę tarptautinėje, didžiausiais prizais visoje Europoje garsėjančioje loterijoje „Eurojackpot“ laimėta rekordinė suma – 120 milijonų eurų. Visa ji atiteko vienam žaidėjui iš Danijos. Kuris, kaip paaiškėjo šiam pagaliau atsiliepus, bilietą kelias dienas buvo pamiršęs stalčiuje.

Penktadienio žaidime laimėjusį bilietą danas pasitikrino tik sekmadienį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Penktadienio žaidime laimėjusį bilietą danas pasitikrino tik sekmadienį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2022, 2:12 PM, atnaujinta Jul 27, 2022, 3:09 PM

Kaip praneša naujienų portalas thelocal.dk, penktadienio žaidime laimėjusį bilietą danas pasitikrino tik sekmadienį. Iki tol devyniaženklės sumos vertas bilietas suglamžytas gulėjo stalčiuje.

Atvykęs į loterijos atstovybę laimėtojas, kurio tapatybė dėl saugumo laikoma paslaptyje, sakė besijaučiantis lyg pasakoje. Ir džiaugėsi, kad dabar galės finansiškai aprūpinti net kelias šeimos kartas į priekį.

„Mes, kaip ir kitų septyniolikos „Eurojackpot“ loterijoje dalyvaujančių šalių atstovai, nuoširdžiai sveikiname laimėtoją su tokia išskirtine sėkme. Šį suma neabejotinai pakeis laimingojo žaidėjo gyvenimą. Nuo šiol, kaip ir skelbia loterijos šūkis, jis tikrai galės sau leisti viską, – kalbėjo loteriją Lietuvoje organizuojančios įmonės „Olifėja“ marketingo vadovė Renata Mozuraitė. – Taip pat pasinaudodama proga priminsiu, kaip svarbu yra saugoti įsigytą loterijos bilietą.

Šiuo atveju – jei laimėtojas bilietą būtų suglamžęs neatitaisomai ar iš stalčiaus netyčia išmetęs – jis būtų praradęs galimybę atsiimti multimilijoninį prizą. Bilietas yra vienintelis įrodymas, jog esate laimėtojas. Tad jei dažnai pamirštate ar pametate daiktus, verta apsvarstyti galimybę loterijų bilietus pirkti internete – kur jie niekada nepasimeta, o apie laimėjimus netgi informuojama elektroniniu paštu.“

Lietuva „Eurojackpot“ loterijoje dalyvauja nuo 2013 metų. Per šį laikotarpį mūsų tautiečiai susižėrė galybę stambių prizų – kurių didžiausias – šių metų pradžioje vilniečiui atitekęs daugiau nei 24 milijonų eurų laimėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.