Svarbi informacija „Maxima“ „Ačiū“ kortelių turėtojams: ragina jas pasikeisti

Nuo šiol parduotuvių „Maxima“ lankytojai apsipirkti galės dar patogiau ir greičiau, o sutaupyti – daugiau. Lietuviškas prekybos tinklas atnaujina lojalumo programos „Ačiū“ korteles ir keičia jas į bekontaktes. Kiekvienas, pasikeitęs kortelę į naująją, sulauks ir papildomų nuolaidų.

„Ačiū“ kortelė.<br>„Maximos“ nuotr.
„Ačiū“ kortelė.<br>„Maximos“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2022, 11:23 AM, atnaujinta Sep 20, 2022, 11:29 AM

„Vien praėjusiais metais visiems savo pirkėjams išdalijome nuolaidų už 470 mln. eurų. Prisijungusieji prie lojalumo programos jų sulaukia gerokai daugiau: naudojasi specialiomis akcijomis, dalį išleistų lėšų susigrąžina į kortelę „Maxima“ pinigais, taip pat jiems nuolaidas suteikia mūsų partneriai.

Bekontaktės kortelės pirkėjams leis sutaupyti laiko, o jas pasikeitusieji sulauks ir 3 papildomų nuolaidų kitam apsipirkimui“, – teigia „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Kortelių populiarumus Lietuvoje nuosekliai ir stabiliai auga, jų iš viso jau yra išduota arti 1,9 mln. Pasak E.Dapkienės, tai įrodo, kad lojalumo programa yra vertinga klientams.

„Esame dėkingi savo pirkėjams už ištikimybę, kuri kartu yra ir įpareigojimas mums vis tobulinti nuolaidų ir kitų privalumų sistemą. Nuolat plečiame būtent jiems siūlomas akcijas ir ilgalaikius pasiūlymus bei rūpinamės, kad pirkinius parduotuvėse jie įsigytų lengviau ir patogiau.

Prie to prisidės ir naujosios bekontaktės kortelės, kurias pakaks tik pridėti prie kortelių skaitytuvo“, – pažymi komunikacijos ir įvaizdžio departamento vadovė.

Parduotuvėse galima ir gerokai sutaupyti, ir laimėti vertingų prizų

Pirkdami parduotuvėse ir pateikę kortelę arba programėlę, pirkėjai naudojasi papildomomis nuolaidomis bei kaupia „Maximos“ pinigus. Jais vėliau galima padengti iki 99 % pirkinio sumos prekybos tinkle. Vieno pinigo vertė lygi 1 eurui.

Šiemet išplėstas ir „Ačiū“ klubų pasirinkimas, kurių nariai sulaukia specialių ilgalaikių pasiūlymų, parengtų pagal jų poreikius bei pomėgius. Kiekvienas lojalumo programos narys gali pasirinkti 5 jam naudingiausius klubus ir naudotis net iki 50 proc. nuolaidomis tam tikroms prekių grupėms, o prekybos tinklo partneriai dar prideda savo pasiūlymų ir žaidimų.

„Nuolat vertiname pirkėjų įpročius ir pagal juos siūlome papildomas akcijas būtent tose srityse, kurios jiems aktualiausios. Ypatingų nuolaidų sulaukia mėgstantys žuvies patiekalus arba sūrių įvairovę, mylintys kates arba šunis, kambarinius augalus arba sodą puoselėjantys klientai, taip pat kūdikius auginančios šeimos, knygų skaitytojai ar gyvenimo be kepsninės neįsivaizduojantys žmonės.

Šiemet specialius pasiūlymus parengėme ir studentams – jaunuoliams, pradedantiems savarankišką gyvenimą“, – primena E. Dapkienė.

Jos teigimu, populiariausiu klubu išlieka „Mažylių“, kurio daugiau nei 100 tūkst. narių tokias prekes kaip kūdikių sauskelnės, vaikiški drabužiai, kūdikių maistas ir pan. perka geresnėmis kainomis.

Šiemet kiekvienam klientui kortelė atveria galimybę taip pat dalyvauti „Gimtadienių gimtadienio“ žaidime, kuriame kiekvieną dieną iki metų pabaigos dalijama po 3 tūkst. dovanų. Be to, vyksta savaitės žaidimai, kurių laimėtojai džiaugiasi vertingais prizais. Kas mėnesį vienam laimingajam atitenka ir pagrindinis 30 tūkst. eurų prizas.

Asmeninio dėmesio klientai sulaukia ir savo gimtadienio proga: kiekvienas „Ačiū“ programos narys gauna 10 proc. nuolaidą vienam apsipirkimui, 30 proc. nuolaidą tortams, pyragams, pyragaičiams, plokštainiams, šakočiams, nealkoholiniam vynui, sidrui, alui ir kitų išskirtinių pasiūlymų.

Nuolaidos ne tik parduotuvėse, bet ir vairuojant ar keliaujant

„Esame didžiausias prekybos tinklas Lietuvoje, turintis ilgamečius ir tvirtus ryšius su partneriais – tai leidžia mums savo klientams pasiūlyti nuolaidų ir už parduotuvių ribų. Naudojantis partnerių pasiūlymais sutaupyti galima tiek pramogaujant, tiek planuojant neišvengiamas išlaidas“, – sako komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė.

Pavyzdžiui, kortelę turintys vairuotojai gali privalomąjį vairuotojo draudimą bendrovėje „Gjensidige“ įsigyti su 5 proc. nuolaida.

Kinomanams patiksianti naujiena – kino filmus programos nariai „Apollo“ teatruose antradieniais jau gali žiūrėti dvigubai pigiau.

Tuo tarpu partneris „Gera dovana“ kortelės turėtojams kiekvieną mėnesį suteikia vis naują pasiūlymą. Rugsėjį kviečiama pasinaudoti 25 proc. nuolaida bilietams į virtualios realybės atrakcioną.

Nuolaidos lydi net ir vykstant į svečias šalis. Platų poilsinių ir pažintinių kelionių pasirinkimą siūlanti agentūra „West Express“ kortelės turėtojams suteikia 5 proc. nuolaidą įsigyjant kelionę internetu.

Kad ir toliau būtų galima naudotis visomis šiomis papildomomis naudomis, turimas korteles pirkėjai kviečiami pasikeisti iki 2023 m. vasario 28 d. Tai padarę jie sulauks 3 vienkartinių nuolaidų kitam apsipirkimui tą mėnesį. Papildomos nuolaidos bus suteikiamos iki šių metų gruodžio 19 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.