Tūkstančiams buhalterių patarėju tapęs „Mokesčių SUFLERIS“ skelbia atvirų durų dieną – visu turiniu dalinsis nemokamai

Daugiau nei 5 tūkst. buhalterių bendruomenę subūręs „Mokesčių SUFLERIS“ tapo kasdiene darbo priemone tūkstančiams sėkmingų Lietuvos įmonių ir organizacijų. Tiems, kurie apie jį dar negirdėjo ar neturėjo progos detaliau panagrinėti jo galimybių, „Mokesčių SUFLERIO“ komanda vienai dienai atveria savo duris.

„Mokesčių SUFLERIS“ teikia informaciją mokesčių, apskaitos ir darbo užmokesčio klausimais jau daugiau nei dešimtmetį.<br> 123rf.com nuotr.
„Mokesčių SUFLERIS“ teikia informaciją mokesčių, apskaitos ir darbo užmokesčio klausimais jau daugiau nei dešimtmetį.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-01 12:58

Jau kitą antradienį, gruodžio 6 d. bus atrakintas ir nemokamai pasiekiamas visas svetainės turinys. Tam tereikia užsiregistruoti atvirų durų dienos tinklapyje mokesciu-sufleris.lt. Čia pateikiama informacija labiausiai turėtų sudominti buhalterius, apskaitininkus, apskaitos ir finansų skyrių vadovus, mokesčių specialistus.

Šią vienintelę dieną, gruodžio 6-ąją, bus galima nemokamai stebėti tiesiogiai transliuojamą laidą su trimis „Mokesčių SUFLERIO“ lektoriais: Rūta Zaikauskiene, Rita Zakalskiene ir Gintaru Juškausku. Ekspertai kalbės įvairiomis mokesčių temomis: nagrinės aktualius praktinius atsiskaitymų grynaisiais pinigais ribojimo aspektus bei pristatys praktinius sprendimus, kaip turėtų būti traktuojamos iki lapkričio 1 d. sudarytos tiekimo sutartys. Taip pat bus aptarti reikalavimai trikampės prekybos schemoms ir išaiškintos situacijos, kai atsiranda neatitikimai tarp apskaitos ir faktinių duomenų bei kaip tokius trūkumus teisingai apskaityti ir traktuoti mokesčių tikslais.

Be to, ekspertai pristatys logistikos, statybos ir kitoms įmonėms aktualias ilgalaikių komandiruočių keliamas rizikas ir pasiūlys sprendimo būdus bei nagrinės metų pabaigai reikšmingus finansinės apskaitos klaidų taisymo būdus ir jų taikymo praktiką. Tiesioginio eterio metu žiūrovai galės gauti atsakymus į profesionalams mokesčių patarėjams užduotus klausimus ir interaktyviai dalyvauti diskusijoje.

„Mokesčių SUFLERIS“ teikia informaciją mokesčių, apskaitos ir darbo užmokesčio klausimais jau daugiau nei dešimtmetį – nuo 2011 metų. Už fiksuotą kainą specialistams prieinami tūkstančiai praktinių situacijų sprendimų, naujienos ir video seminarai.

Mokesčių ekspertai, kuruojantys „Mokesčių SUFLERĮ“, atrenka ir išaiškina mokesčių bei apskaitos naujienas. Tai įstatymų, poįstatyminių teisės aktų, komentarų ir kitų dokumentų pakeitimai, papildymai ar naujos redakcijos iš Vyriausybės, Seimo, „Sodros“, Valstybinės mokesčių inspekcijos bei Valstybinės darbo inspekcijos.

„Mokesčių SUFLERIS“ patogus tuo, kad čia buhalteriams, mokesčių specialistams, apskaitininkams aktuali informacija pateikiama vienoje vietoje, greta – aiškios nuorodos į teisės aktus bei ekspertų įžvalgos ir komentarai. Reikiamos žinios pristatomos taip, jog dažnu atveju tinklapyje mokesciu-sufleris.lt rasite atsakymą savo situacijai ir apskritai apsieisite be mokesčių konsultantų pagalbos.

„Mokesčių SUFLERYJE“, tapusiame nuotoliniu patarėju kiekvienam buhalteriui, video ir tekstiniu formatu galima rasti atsakymus į kasdienius mokesčių ir apskaitos klausimus, praktiškus situacijų sprendimus, seminarus ir laidas buhalteriams aktualiomis temomis. Po kiekvieno seminaro ar laidos lektoriai atsako į žiūrovų klausimus tiesioginiame eteryje.

Tiems, kurie negali tiesiogiai stebėti vaizdo transliacijų ar nori peržiūrėti dar kartą, įrašai saugomi archyve, jie išskaidomi į temas, todėl jų patogu ieškoti.

Taupantiems laiką bus naudinga susipažinti su renginių santraukomis. Čia galima greitai suprasti, koks vaizdo įrašo turinys, apie ką jame kalbėjo lektorius, ir taip surasti reikiamą informaciją bei atsakymus į rūpimus klausimus. Norintiems pasitikrinti žinias specialistų komanda sukūrė žinių patikrinimo testus.

„Mokesčių SUFLERĮ“ klientai vertina už tai, kad jis taupo laiką ir, kas dar svarbiau, leidžia žinoti, jog visada turėsite, su kuo pasitarti kilus klausimui ir gauti į jį atsakymą.

Užsiregistruoti į renginį vis dar galite tinklapyje mokesciu-sufleris.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.