Prie akcijos „Radarom“ prisidėti galima ir mokant komunalinius mokesčius

Mokėjimų platforma „Viena sąskaita“ jungiasi prie vienos didžiausių paramos rinkimo Ukrainai akcijų „Radarom“ ir kviečia platformos klientus prisidėti kartu su mokėjimu už komunalines paslaugas.

Lietuviai renka paramą Ukrainai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lietuviai renka paramą Ukrainai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2023, 12:30 PM

„Vos sužinoję apie akciją įdiegėme papildomą funkcionalumą savo platformoje: kaip tik dabar yra laikas, kai daugiau nei 200 tūkst. mūsų platformos klientų apmoka komunalinių paslaugų sąskaitas, tad jaučiamės atsakingi juos pakviesti ir prisidėti prie radarų Ukrainai pirkimo paprastai ir greitai.

Tai jie gali padaryti itin lengvai: apmokant sąskaitas mūsų platformoje reikia įrašyti sumą, kuria norima prisidėti, ir ją apmokėti kartu su būsto mokesčiais. Tai leidžia klientams pervesti didesnę sumą nei siunčiant SMS žinutę, tačiau lygiai taip pat paprastai, nes patiems nereikia suvesti jokios papildomos informacijos.

Visa surinkta suma bus perduota akcijos organizatoriams kiekvieną kitą darbo dieną, tad radarams paskirta suma galės būti įskaičiuota į bendrą paramos sumą nelaukiant paramos akcijos pabaigos“, – komentuoja Aušra Čiuplienė, „Viena sąskaita“ generalinė direktorė.

Pasak A.Čiuplienės, idėja suteikti šią galimybę klientams ir taip prisidėti prie lėšų rinkimo radarams gimė nespontaniškai: „Ukrainai lėšas per mūsų platformą žmonės aukoja nuo pat karo pradžios. Bendradarbiaujame su „Aukok.lt“ ir per praėjusius metus mūsų klientai galėjo suapvalinti mokėtiną sumą iki lyginės sumos ir skirtumą pervesti paramai. Nuo karo pradžios klientai taip paaukojo 63,7 tūkst. eurų“.

Prisidėti prie projekto „Radarom“ gali visi platformos naudotojai, mokėdami už būsto komunalines paslaugas. Jei jas jau yra apmokėję, prisidėti prie akcijos verta nelaukiant kito mėnesio: paskambinus telefonu 1482 – auka 5 eurai, arba kitais būdais svetainėje www.radarom.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.