Pasitikrinkite „Iki“ programėlę – šimtai žmonių jau atsiėmė prizus

Prekybos tinklui „Iki“ atnaujinus lojalumo programą, jau pirmąją savaitę pirkėjai gausiai naudojosi naujomis nuolaidomis ar net gavo vertingų prizų. Pasak Andrejs Dudko, prekybos tinklo rinkodaros vadovo, toks aktyvus žmonių naudojimasis programėle įrodo – žaidimu paversta naujoji lojalumo programa yra ne tik smagi, bet ir naudinga pirkėjams.

Lojalumo programos naujovė – kaskart apsipirkdami pirkėjai renka taškus, kuriuos vėliau „Taškotekoje“ gali iškeisti į vertingus prizus: nuo bilietų į kiną iki televizoriaus.
Lojalumo programos naujovė – kaskart apsipirkdami pirkėjai renka taškus, kuriuos vėliau „Taškotekoje“ gali iškeisti į vertingus prizus: nuo bilietų į kiną iki televizoriaus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2023, 9:39 AM

„Dvejus metus kruopščiai kūrėme naują lojalumo programą, ir tikime, kad ji iš esmės keičia žaidimo taisykles mažmeninėje prekyboje. Kaip ir iki šiol, pirkėjams ji padeda gerokai sutaupyti, bet kartu ir suteikia šansą pasiimti mūsų partnerių įsteigtų prizų – o nieko papildomai pirkėjams daryti net nereikia“, – sako A.Dudko.

Per pirmąją savaitę išdalyta šimtai prizų

Lojalumo programos naujovė – kaskart apsipirkdami pirkėjai renka taškus, kuriuos vėliau „Taškotekoje“ gali iškeisti į vertingus prizus: nuo bilietų į kiną iki televizoriaus.

„Iki šiol Lietuvoje dar nematyta lojalumo programa yra pirmoji, kurios dalyviai sukauptus taškus gali mainyti į ne vien tinklo parduotuvėse esančius prizus. Taškai kaupiami visai paprastai – jau šimtai pirkėjų vos per pirmąją savaitę jų surinko pakankamai, kad iškeistų juos į laisvalaikiui ar buičiai naudingus prizus“, – sako A.Dudko.

„Taškotekoje“ sukauptus taškus pirkėjai gali keisti į įvairias tinklo partnerių paslaugas ir daiktus, kurių kiekvienas įvertintas taškų skaičiumi. Asortimente pirkėjai ras kino bilietus, kuponus automobilių plovimui ar skrydžiui oro balionu. Taip pat buitinės technikos, žaidimų, laisvalaikio prekių – pavyzdžiui, televizorių ar žaidimų konsolę.

Taškai kaupiasi automatiškai – stengtis net nereikia

Gauti taškų yra visai lengva: apsipirkus už 1 eurą, į kortelę automatiškai sugrįš 5 taškai. Dar daugiau jų surinkti pirkėjai gali dalyvaudami dienos, savaitės, mėnesio ar metų iššūkiuose, kurių bus tikrai įvairių – pavyzdžiui, papildomų taškų gaus įsigiję tam tikrų prekių ar apsilankę savo pamėgtose „Iki“ parduotuvėse tam tikrą kiekį kartų.

„Siekiame, kad apsipirkti būtų ir patogu, ir įdomu. Kasdien pasiūlysime vis naujų iššūkių, į kuriuos bus lengva įsitraukti, o juos įvykdę pirkėjai bus apdovanoti papildomais taškais. Pavyzdžiui, vienas iš iššūkių kvies dažniau apsilankyti parduotuvėje. Dažnesnis apsilankymas – tai ne tik šviežesnis maistas pirkėjui ir jo šeimai, bet ir dar daugiau taškų, kurie galės virsti prizais ar nuolaida pirkinių krepšeliui“, – sako A.Dudko.

Sukauptą „Iki“ taškų likutį pirkėjai gali pasitikrinti pirkimo kvite, mobiliojoje programėlėje, www.iki.lt paskyroje ir savitarnos kasose.

Papildomai sutaupė jau daugiau nei 20 tūkst. žmonių

Ką daryti su sukauptais taškais – sprendžia patys pirkėjai. Juos galima keisti į vertingus prizus, mainyti į žaidimus, įsigyti prekę už 1 ct „Iki“ parduotuvėse ar pasiimti nuolaidą pirkinių krepšeliui. Už automatiškai sukauptus taškus galima gauti iki 99 proc. dydžio nuolaidą pirkinių sumai (1 taškas – 0,01 Eur nuolaida).

„Šia galimybe dar daugiau sutaupyti kasdieniams pirkiniams jau pasinaudojo per 20 tūkst. lojalių „Iki“ pirkėjų. Matome, kad nuolaidos pirkėjams yra ypač svarbu, tad skiriame daug dėmesio ir kiekvieną pirmadienį atnaujinamoms savaitinėms akcijoms parduotuvėse. Mūsų siekis – pirkėjams užtikrinti platų kokybiškų ir aktualiausių prekių asortimentą už patrauklias kainas“, – sako A.Dudko.

„Iki“ lojalumo programos dalyviai kiekvieną savaitę sulaukia daugiau nei 1 000 pasiūlymų su nuolaida „Iki“ parduotuvėse, 5 proc. nuolaida „Iki Gourmet“ prekėms.

Kiekvieną pirmadienį pirkėjams atnaujinami ir asmeniniai pasiūlymai su aktualiomis nuolaidomis, o gimtadienio proga jie gauna nuolaidą visam pirkinių krepšeliui.

Be to, kortelių turėtojams galioja išskirtiniai pasiūlymai ir partnerių nuolaidos – „Gintarinėje vaistinėje“, knygynų tinkle „Vaga“, „Vero Cafe“ kavinėse ir skrydžiams „Orobalionas.lt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.