Naujovė poilsiaujantiems pajūryje – „Rimi“ siūlys apsipirkti neišėjus iš namų

Nuo ketvirtadienio prekybos tinklas „Rimi“ plečia prekių prisistatymo teritoriją ir poilsiaujantiems pajūryje siūlo apsipirkti neišėjus iš namų. Taip pat siūloma greitojo atsiėmimo iš parduotuvės paslauga, kuomet prekių krepšelis surenkamas vos per 30 min., nurodoma pranešime žiniasklaidai.

Nuo ketvirtadienio prekybos tinklas „Rimi“ plečia prekių prisistatymo teritoriją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nuo ketvirtadienio prekybos tinklas „Rimi“ plečia prekių prisistatymo teritoriją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2023, 5:35 PM

Pasak prekybos tinklo „Rimi“ e. komercijos vadovės Margaritos Petraševičienės, greitėjantis gyvenimo tempas skatina žmones ieškoti dar efektyvesnių apsipirkimo galimybių, tad puikiai pasiteisina visi naujai diegiami ir pirkėjams siūlomi prekių pristatymo būdai.

„Vasarą didžioji dalis Lietuvos gyventojų savo atostogas leidžia pajūryje, todėl stengiamės būti kuo lankstesni savo klientams ir Klaipėdos mieste siūlome pristatymą į namus nuo 9 val. iki 22 val. Be to, jau nuo birželio 2 dienos grįžtame su prekių pristatymu į namus Kuršių Nerijoje vasaros sezonui. Ten atostogaujantiems siūlome nesirūpinti vaikščiojimu į parduotuvę, kur gali susidaryti ilgesnės eilės, o naudotis mūsų pristatymo į namus paslauga populiariausiomis savaitės dienomis“, – teigė „Rimi“ e. komercijos vadovė.

Tuo tarpu poilsiaujantiems Palangoje, Šventojoje, Kunigiškėse, Monciškėse, Karklėje ir aplinkinėse gyvenvietėse vasarą „Rimi“ prekes į namus pristatys kiekvieną dieną, nurodoma pranešime žiniasklaidai.

„Kurjerių automobiliuose įrengta speciali karščių nebijanti šaldymo įranga, tad mūsų pirkėjams užtikriname kokybišką prekių pristatymą ir kviečiame mėgautis net ir karščiausią vasaros dieną atvežtais šaltais gėrimais bei ledais. Prekes į namus vežame ir Kretingoje, Gargžduose bei likusioje Klaipėdos rajono dalyje“, – sakė M. Petraševičienė.

Kaip nurodoma pranešime žiniasklaidai, taupydami laiką, vasarą pirkėjai naudojasi ir kitais dviem užsakytų prekių atsiėmimo būdais – tiek „Drive“ punktuose, tiek fizinėje parduotuvėje.

„Užsakyti prekes dabar labai paprasta: susidėjus prekių krepšelį, atsidarykite pristatymo pasirinkimus ir išsirinkite jums tinkamiausią prekybos centrą bei laiką. Greitas prekių atsiėmimo būdas ypač patinka vasarą skubantiems į gamtą, sodybą, pajūrį ar pas draugus. O užsibuvus darbe taip pat patogu susiformuoti krepšelį vakarienei ir pakeliui pasiimti jį iš „Drive“ stotelės be jokių eilių“, – sakė specialistė.

Pranešime pažymima, kad su „Rimi Drive“ paslauga prekes tiesiai į automobilį galima atsiimti dvejose „Rimi“ parduotuvėse Klaipėdoje. Prekių atsiėmimas iš parduotuvės prieinamas daugelyje pajūrio kurortų: Klaipėdoje, Kretingoje, Slengiuose, Palangoje bei Liepojoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.