„Iki“ toliau mažina populiarių prekių kainas – duoną ir varškę jau įsigysite pigiau

Kvapni juoda duona, puri varškė – tai aukštos kokybės lietuviška klasika, kuri „Iki“ parduotuvėse jau kainuoja mažiau. Pasak Vaidos Budrienės, „Iki“ komunikacijos vadovės, vos suradęs galimybę, prekybos tinklas nedelsdamas sumažino reguliarias pirkėjų itin mylimų produktų kainas.

Dvi „Iki“ pirkėjų ypač pamėgto „Clever“ prekės ženklo varškės rūšys jau porą savaičių kainuoja pigiau.
Dvi „Iki“ pirkėjų ypač pamėgto „Clever“ prekės ženklo varškės rūšys jau porą savaičių kainuoja pigiau.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2023, 9:12 AM

„Statistika rodo, kad į „Iki“ parduotuves ateina vis daugiau pirkėjų. Priežastys paprastos – jos yra patogiose vietose, arčiau darbo ar namų, o čia kiekvienas randa daug patrauklių pasiūlymų. Juos užtikriname taikydami agresyvias nuolaidas, stipriai dirbdami su asortimento atnaujinimu ir aktyviai mažindami reguliarias prekių kainas. Mums svarbu pasiūlyti ne tik trumpalaikių akcijų, bet ir nuolat rasti būdų sumažinti kainas iš esmės“, – sako V.Budrienė.

Neseniai sumažinusi reguliarias kainas ilgo galiojimo pieno produktams, net 14-ai „Žemaitijos pieno“ produktų, dabar „Iki“ atpigina ir pirkėjų mėgstamą duoną bei varškę.

„Bočių“ duona – viena populiariausių juodų duonų Lietuvoje, atsidurianti dažno pirkėjo krepšelyje. „Iki“ parduotuvėse ji lankytojus jau džiugina mažesne reguliaria kaina – 800 gramų pakuotė iškart atpiginta net 20 centų.

Savo išlaidas sumažins ir perkantieji varškę. Dvi „Iki“ pirkėjų ypač pamėgto „Clever“ prekės ženklo varškės rūšys jau porą savaičių kainuoja pigiau. 180 g 9 proc. riebumo varškė atpigo 10 proc., o tokia pat pakuotė 0,5 proc. riebumo varškės – net 18 proc. ir tekainuoja 61 centą.

„Skaičiuojame, kad šiemet jau vien pieno produktų asortimente esame sumažinę virš 100 prekių kainas. Ypač daug dėmesio skiriame tiems produktams, kurie yra būtini kasdienei visavertei mitybai, kad naudą pajustų kuo daugiau mūsų klientų. Šis darbas yra nenutrūkstamas, todėl pirkėjai ir toliau galės matyti naujų mūsų pastangų rezultatų“, – sako V.Budrienė.

Aibė būdų sutaupyti

Siekiant suteikti daugiau naudų pirkėjams, „Iki“ atnaujino ir savo lojalumo programą. Nuo šiol parduotuvių lankytojai taupo ne tik naudodamiesi įprastomis nuolaidomis, bet ir žaisdami. Programos esmė labai paprasta – kaskart parduotuvėje apsilankę pirkėjai kaupia taškus. Išleidus 1 eurą pirkiniams, suteikiami 5 taškai. Papildomai jų gaunama dalyvaujant dienos, savaitės, mėnesio ir metų iššūkiuose.

Sukauptus taškus galima panaudoti net keturiais būdais: gauti nuolaidą visam pirkinių krepšeliui, pasiimti visuomet laimingą specialaus žaidimo bilietą, įsigyti prekę vos už 1 ct arba „Taškotekoje“ juos iškeisti į vertingus prizus – nuo bilietų į kiną iki televizoriaus.

Aktyviai mažindamas reguliarias svarbiausių produktų kainas, prekybos tinklas „Iki“ taip pat daug dėmesio skiria tiek vienkartinėms ar trumpalaikėms, tiek ilgalaikėms taupymo programoms. Tarp jų – itin didelio pirkėjų dėmesio susilaukęs „IKI Pigintuvas“, taip pat prekybos tinklo „Iki“ ir mobiliosios programėlės #walk15 iniciatyva – už žingsnius gaunamos nuolaidos vaisiams bei daržovėms.

Nuolat peržiūrimi ir kas savaitę atnaujinami nuolaidų pasiūlymai kainų leidinyje, papildomai taikomi valandiniai pasiūlymai ar nuolaidos tam tikroms prekių kategorijoms.

Tarptautinei „Rewe“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų. Turėdamas 237 parduotuves visoje Lietuvoje, „Iki“ yra vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų. Tarp didžiausių šalies darbdavių esanti bendrovė yra įdarbinusi apie 5,5 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidaręs keturias autonomines parduotuves su „Iki“ prekių ženklu. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ ir nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.