5 patarimai, kaip sutaupyti naudojantis „Lidl Plus“ programėle

Net šeši iš dešimties Lietuvos gyventojų naudojasi žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ mobiliąja programėle „Lidl Plius“, tačiau ne visi žino visus įvairius būdus, kaip galima su programėle sutaupyti. Kaip geriau išnaudoti programėlę ir pasinaudoti visais jos privalumais, pasakoja „Lidl Plus“ mobiliosios lojalumo programėlės vadovas Martas Juodgudis.

Net šeši iš dešimties Lietuvos gyventojų naudojasi žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ mobiliąja programėle „Lidl Plius“.
Net šeši iš dešimties Lietuvos gyventojų naudojasi žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ mobiliąja programėle „Lidl Plius“.
Net šeši iš dešimties Lietuvos gyventojų naudojasi žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ mobiliąja programėle „Lidl Plius“.
Net šeši iš dešimties Lietuvos gyventojų naudojasi žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ mobiliąja programėle „Lidl Plius“.
Net šeši iš dešimties Lietuvos gyventojų naudojasi žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ mobiliąja programėle „Lidl Plius“.
Net šeši iš dešimties Lietuvos gyventojų naudojasi žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ mobiliąja programėle „Lidl Plius“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-07-07 15:13

„Išmaniesiems telefonams pritaikytoje „Lidl Plus“ programėlėje galima nuolat rasti įvairiausių akcijų, išskirtinių „Lidl“ ir partnerių pasiūlymų bei žaidimų, padedančių sutaupyti. Tačiau pastebime, kad ne visi pirkėjai žino apie visus šios programėlės privalumus, ypač turint omeny, kad programėlę nuolat pildome. Pasidomėjus plačiau visomis „Lidl Plus“ funkcijomis, galima kas mėnesį nemenkai sumažinti savo apsipirkimo kaštus“, – pasakoja M.Juodgudis.

Pašnekovas išskiria penkis pagrindinius būdus, kurie gali padėti vartotojams „Lidl“ parduotuvėse apsipirkti už patrauklesnę kainą.

1. Žaidimas „Trink ir laimėk“

Po kiekvieno apsipirkimo „Lidl“ parduotuvėje, nepriklausomai nuo apsipirkimo vertės, programėlėje „Lidl Plus“ galima pasiekti „Trink ir laimėk“ kortelę, kuri suteikia galimybę pelnyti įvairių nuolaidų.

„Atidarę „Trink ir laimėk“ kortelę mobiliojo įrenginio ekrane, braukiant pirštu per ekraną reikia nutrinti viršutinį nepermatomą kortelės sluoksnį. Patikrinę kortelę, iškart sužinosite ar laimėjote kuponą ir, jei laimėjote, kokį kuponą“, – sako M. Juodgudis.

2. Prekės už vieną centą

Specialių nuolaidų kuponų taip pat galima gauti pasiekus tam tikrus mėnesinius tikslus. Ši priemonė yra viena populiariausių tarp programėlės naudotojų, sako M.Juodgudis.

„Kai programėlės naudotojo apsipirkimo suma per mėnesį pasiekia tam tikrą dydį, yra atrakinami specialūs nuolaidų kuponai. Tai gali būti galimybė įsigyti tam tikrų prekių už 1 centą, o pasiekus galutinį apsipirkimo sumos tikslą – suteikiama nuolaida visam krepšeliui“, – aiškina ekspertas.

3. Kassavaitiniai „Lidl Plus“ pasiūlymai

Taip pat „Lidl Plus“ programėlėje kiekvieną savaitę pateikiami nuolaidų pasiūlymai ir kuponai įvairioms „Lidl“ prekėms. Pasiūlymai yra nuolat atnaujinami ir galioja nuo 1 iki 7 dienų. Pritaikomos nuolaidos siekia nuo 20 iki net 50 proc.

„Be to, vis dažniau pateikiame tik klientams pritaikytų pasiūlymų, kurie yra generuojami pagal jų apsipirkimo įpročius. Taip pat pastarąsias savaites siūlėme ir papildomas nuolaidas akcijinėms prekėms. Tai yra, „Lidl Plus“ vartotojai galėjo pasinaudoti papildoma nuolaida toms prekėms, kurioms ir taip yra pritaikyta bendra nuolaida, ir įsigyti jas dar pigiau“, – pasakoja M.Juodgudis.

4. Specialūs prizai

Programėlėje nuolat vyksta ir įvairūs sezoniniai žaidimai, kurių metu galima laimėti prizų. Pavyzdžiui, neseniai vyko ledų žaidimas – perkant „Ballino“, „Gelatelli“ arba „Bon Gelati“ ledų už 3 eurus, buvo suteikiamas virtualus žaidimo lipdukas. Surinkus tris tokius virtualius lipdukus, naudotojams buvo suteikiamas žaidimo bilietas ir galimybė laimėti 5000 eurų vertės visos šeimos kelionę į „Legolendo“ pramogų parką, 500 eurų vertės poilsio kuponus Palangoje ir kitus vertingus prizus.

5. Partnerių pasiūlymai

Nuo šių metų birželio programėlėje taip pat pateikiami partnerių pasiūlymai, kurie leidžia gauti nuolaidą ne tik „Lidl“ parduotuvėje, bet ir už jos ribų. Pirmaisiais „Lidl Plus“ partneriais tapo „LP Express“, „Gintarinė vaistinė“, „Novaturas“, „Laisvalaikio dovanos“ ir Lietuvos Jūrų muziejus.

„Norime, kad „Lidl Plus“ vartotojai galėtų sutaupyti ne tik mūsų parduotuvėse, bet ir pas mūsų partnerius. Partneriai suteikia įvairius net iki 30 proc. nuolaidos siekiančius kuponus įvairioms paslaugoms, bilietams, kelionėms. Pasinaudoti pasiūlymais galima „Lidl Plus“ programėlėje aktyvuojant pasirinkto partnerio nuolaidos kodą, tuomet tereikia jį nusikopijuoti ir suvesti įsigyjant pasirinktą paslaugą ar prekes. Ateityje partnerių sąrašą plėsime ir pasiūlysime dar daugiau nuolaidų, tad siūlome nuolat patikrinti programėlėje esančią skiltį „Partnerių pasiūlymai“, – sako M.Juodgudis.

Programėlę nuolat pildo naujomis priemonėmis

Be minėtų būdų sutaupyti, „Lidl Plus“ programėlė siūlo ir funkcijų, kurios praverčia planuojant savaitės pirkinius, sako M. Juodgudis.

Programėlėje pasiekiamas „Lidl“ skaitmeninis kainų leidinys, kuriame iš karto galima pasižymėti patikusias prekes, o jas pažymėjus jos atsiranda programėlėje esančiame pirkinių sąraše. Programėlėje yra patiekiami ir patiekalų receptai, kuriems pagaminti reikalingus ingredientus galima vienu paspaudimu taip pat įtraukti į virtualų pirkinių sąrašą.

„Ateityje „Lidl Plus“ vartotojai programėlėje ras dar daugiau būdų sutaupyti ir patogiai apsipirkti. Programėlę nuolat plečiame ir tobuliname siekdami užtikrinti, kad mūsų klientai gautų geriausią kainos ir kokybės santykį Lietuvoje“, – pažymi M. Juodgudis.

Praėjusių metų vasarą tyrimų bendrovės „Norstat“ atliktos reprezentatyvios apklausos duomenimis, „Lidl Plus“ mobiliąją programėlę yra įsirašę net šeši iš dešimties apklausoje dalyvavusių respondentų – daugiausiai iš visų šiuo metu Lietuvoje veikiančių prekybos tinklų mobiliųjų programėlių. Išmaniesiems telefonams pritaikytą „Lidl Plus“ programėlę galima nemokamai atsisiųsti „App Store“ ir „Google Play“ el. parduotuvėse.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.