TOP 5 monetos, kurios atsidurs pasaulinėse kriptovaliutų biržose

TOP 5 monetos rinkoje, kurios turi perspektyvų patekti į populiariausias kriptovaliutų biržas ir žada geriausius rezultatus.

Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2023-07-18 17:03, atnaujinta 2023-07-21 17:28

Pasaulinė kriptovaliutų birža ir TOP 5 monetos, kurios jau netrukus debiutuos

Šiame vadove pateikiame 5 potencialias kriptovaliutas, kurios turėtų sujudinti kriptovaliutų biržas ir patirti didelį kainų šuolį dar 2023 metais.

Kriptovaliutų birža ir TOP 5 ateities kriptovaliutos

1. Wall Street Memes – žetonas, kuris sulaukė Elon Musk dėmesio Twitter platformoje ir iki šiol yra lengvai pastebimas internete. Tai yra puikus pasirinkimas įvairaus lygio investuotojams, turintis puikias sąlygas patekti į kriptovaliutų biržas jau visai netrukus.

2. yPredict – tai greitai išpopuliarėjusi platforma Lietuvoje, kuri padeda įvairaus lygio investuotojams ir suteikia įžvalgų apie geriausius kriptovaliutų sandorius, pirkimo ir pardavimo strategijas bei vyraujančias rinkos nuotaikas.

3. Thug Life Memes – nauja memų moneta, kuria siekiama paversti praeities nesėkmes laimėjimais ir sukurti savo bendruomenei galimybę lengvai užsidirbti tiesiog investuojant į kriptovaliutą (net ir prieš patekimą į kriptovaliutų biržas).

4. Ecoterra – tvarus kriptovaliutų projektas, siūlantis programą Recycle2Earn, kurioje galima užsidirbti. Čia galite prisidėti prie kilnaus tikslo saugoti aplinką bei tokiu būdu būti apdovanoti. Išankstinis išpardavimas jau baigėsi liepos 13 d., tad kriptovaliutų biržas turėtų pasiekti jau visai netrukus.

5. Deelance – įdarbinimo platforma, kurioje galima mėgautis mažesniais mokesčiais ir didesniu skaidrumu. Turint realų panaudojimą pasaulyje, ši moneta, tikėtina, pasieks kriptovaliutų biržas dar šiemet.

Kurios monetos pasieks kriptovaliutų biržas?

Svarbu pažymėti, kad patekimas į kriptovaliutų biržą nėra lengvas – kiekvienas sąrašas yra labai selektyvus naujoms monetoms. Populiariausios platformos kas mėnesį dažniausiai prideda tik vieną ar dvi monetas, o tai parodo, kad patekti gali tikrai ne kiekvienas.

Nepaisant sudėtingos atrankos, toliau pateikiame perspektyviausias šiuo metu esančias monetas, kurios atitinka rinkos standartus patekti į kriptovaliutų biržas:

Wall Street Memes – žetonas, kuris sulaukė Elon Musk dėmesio Twitter platformoje

Wall Street Memes įžengė į kriptovaliutų erdvę su savo žetonu $WSM, kurį stipriai palaiko bendruomenė, turinti daugiau nei vieną milijoną sekėjų. Šiuo metu išankstinio pardavimo etape esantis $WSM žetonas per kelias savaites nuo pristatymo jau surinko įspūdingą sumą – daugiau nei 14 mln. JAV dolerių.

Wall Street Memes siekia sukurti gyvybingą ekosistemą, kurioje vartotojai galės bendrauti ir keistis nuomonėmis įvairiomis temomis. Kadangi aktyvi ir įsitraukusi bendruomenė yra pagrindinis projekto tikslas, turintis tvirtą bazę, labai tikėtina, kad $WSM žetonas gali būti įtrauktas į aukščiausio lygio kriptovaliutų biržą.

$WSM paleidimas per dabartinį memų monetų paradą demonstruoja Wall Street Memes gebėjimą neatsilikti nuo besikeičiančių rinkos tendencijų. Platforma taip pat planuoja surengti „crypto airdrop“, kuris paminėtų $WSM išankstinio pardavimo pradžią ir suteiktų galimybę kriptovaliutos turėtojams laimėti dalį $50 000 prizo.

Be to, Wall Street Memes įsipareigojo savo rėmėjams užtikrinti į bendruomenę orientuotą žetonų platinimą, kurio bendra pasiūla yra 2 milijardai ir 50% yra skiriama išankstiniam pardavimui.

Įsigyti vienos perspektyviausių kriptovaliutų Wall Street Memes galite oficialiame projekto puslapyje už $0.0319.

Apsilankykite Wall Street Memes svetainėje dabar

yPredict – Lietuvoje jau išpopuliarėjęs projektas, kuris suteikia įžvalgų apie geriausius kriptovaliutų sandorius

yPredict yra novatoriška platforma jau spėjusi išpopuliarėti Lietuvos rinkoje.

Kriptovaliutų rinkai vėl augant, investuotojai nori būti informuoti ir laiku atlikti sandorius, o yPredict patenkina šį poreikį siūlydama išsamią rinkos analizę, atliktą naudojant vidinius DI modelius, sukurtus patyrusių inžinierių.

Įsigiję šios perspektyvios kriptovaliutos, vartotojai gauna prieigą prie iš anksto parengtų įžvalgų apie geriausius pasiūlymus, pirkimo ir pardavimo sprendimus bei vyraujančias nuotaikas. Tai yra ypatingai vertinga platforma tiek pradedantiesiems, tiek jau patyrusiems pirkėjams kriptovaliutų rinkoje.

Platforma veikia MATIC blokų grandinėje ir naudoja savo vietinę kriptovaliutą $YPRED, supaprastindama operacijas ekosistemoje.

Siekiant užtikrinti patikimumą, platforma veikia kaip decentralizuota autonominė organizacija (DAO), turinti specialią komandą, tikrinančią prekybos modelius. Šis patvirtinimo procesas užtikrina, kad vartotojai gautų patikimą rinkos informaciją ir momentinius prekybos signalus.

Šiuo metu (prieš pasiekiant kriptovaliutų biržas) monetos kaina yra $0.1.

Sužinokite daugiau apie perspektyviausias kriptovaliutas 2023.

Ecoterra – tvarus kriptovaliutų projektas, siūlantis programą Recycle2Earn, kurioje galima užsidirbti

Ecoterra yra kriptovaliuta, kuri apdovanoja vartotojus už ekologišką elgesį. Šis projektas sukuria pagrindą naujai idėjai „Recycle2Earn“, kuri apdovanoja naudotojus žetonais už perdirbimo veiklą.

Ecoterra kriptovaliutos tikslas – pakankamai stipriai paskatinti žmones naudotis šia platforma, siekiant skatinti tvarumą ir švaresnę ateitį.

Norint užsidirbti Ecoterra žetonų, reikia nuskaityti norimos perdirbti prekės brūkšninį kodą, tuomet programėlė akimirksniu patikrins duomenų bazę, kad sužinotų, ar prekė yra tinkama rūšiuoti, ir suras artimiausius perdirbimo automatus (RVM), kuriuose prekė gali būti pristatyta.

Jau atidavus turimas atliekas automatui, bus atspausdintas čekis ir vartotojai turės jį nufotografuoti bei pateikti jį programėlei. Netrukus po to, Ecoterra žetonai atsidurs vartotojo piniginėje.

Ecoterra išankstinis išpardavimas jau baigėsi liepos 13 d., tad šiuo metu yra laukiama monetos pasirodymo kriptovaliutų biržose. Manoma, kad tai neturėtų užtrukti – ekologiškos monetos turi itin didelį potencialą būti pastebėtos.

DeeLance – mėgaukitės mažesniais mokesčiais ir didesniu skaidrumu dirbant DeeLance platformoje

DeeLance yra Web3 įdarbinimo platforma, keičianti laisvai samdomų darbuotojų ir darbdavių veiklos principus. Čia mokėjimai kriptovaliuta leidžia gauti momentinį atlygį ir net konvertuoti savo darbą į NFT, o tai užtikrina autorines teises klaidžiame interneto pasaulyje.

Dar vienas svarbus privalumas – DeeLance siūlo minimalius mokesčius savo vartotojams palyginti su dabartinėmis įdarbinimo platformomis, pavyzdžiui, Fiverr ir Freelancer.

Be to, DeeLance planuoja sukurti Metaverse, kad palengvintų virtualų ryšį tarp veiklą vykdančių partnerių. Šis projektas siekia sujungti darbdavius su pasaulinio lygio klientais ir plačiajai auditorijai suteikti prieigą prie aukščiausio lygio talentų.

Remiantis dabartinės rinkos tendencijomis, kriptovaliuta, turinti realų panaudojimą, dažnai laimi prieš paprastas monetas, tad ši investicija turėtų pasiteisinti daugeliui.

Platformos vietinis žetonas yra $DLANCE, kuris šiuo metu yra prieinamas su nuolaida išankstinio pardavimo metu – dabar jį galite įsigyti tik už $0.043.

TOP 5 kriptovaliutos, kurios pasieks kriptovaliutų biržas: apibendrinimas

Taigi, detaliai aptarėme perspektyviausias kriptovaliutas, kurios pasižymi išskirtinėmis savybėmis ir turėtų jau netrukus patekti į kriptovaliutų biržas.

Svarbu atminti, kad monetai patekti į viešą biržą nėra paprasta, kadangi platformos domisi tik aukščiausios kokybės projektais. Visgi, viršuje paminėtos monetos yra kruopščiai atrinktos rinkos analizės metu ir žada geriausius rezultatus tiek pradedantiesiems, tiek jau patyrusiems investuotojams.

Apsilankykite Wall Street Memes svetainėje dabar

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.