Kaunietis loterijose laimi vieną dešimtūkstantinę sumą po kitos

Loterijos apipintos įvairiais mitais ir įsitikinimais – vienas jų, jog kartą laimėjus, tikėtis daugiau sėkmės apsilankymų neverta. Vis tik kauniečio Sauliaus (vardas pakeistas laimėtojo prašymu) pavyzdys rodo, jog yra kitaip. Per pastaruosius metus vyras stambias sumas laimėjo net keturis kartus ir savo sąskaitą papildė beveik 40 tūkstančių eurų.

Sauliaus laimėjimų virtinė prasidėjo 2022-ųjų pabaigoje, kai prieš pat Kalėdas tarptautinėje loterijoje „Eurojackpot“ vyras laimėjo 27 tūkstančius eurų.<br>„Pexels.com“ nuotr.
Sauliaus laimėjimų virtinė prasidėjo 2022-ųjų pabaigoje, kai prieš pat Kalėdas tarptautinėje loterijoje „Eurojackpot“ vyras laimėjo 27 tūkstančius eurų.<br>„Pexels.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2023, 9:15 AM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:44 AM

Renkasi tuos pačius skaičius

Sauliaus laimėjimų virtinė prasidėjo 2022-ųjų pabaigoje, kai prieš pat Kalėdas tarptautinėje loterijoje „Eurojackpot“ vyras laimėjo 27 tūkstančius eurų. 2023-iųjų pavasarį tame pačiame žaidime jis susižėrė dar tūkstantį. Netrukus po to tūkstantį eurų atnešė ir „Kenoloto“ loterija. O vos prieš kelias savaites taip pat „Kenoloto“ žaidime vyras bilietą už 50 centų iškeitė į 10 000 eurų.

Pastaroji penkiaženklė suma kauniečiui atiteko, kai laidos metu išriedėjo visi dešimt jo pasirinktų skaičių.

„Jei tik yra galimybė, aš visada žaidžiu su savo, o ne kompiuterio parinktais skaičiais. Susigalvoju rinkinį, o tada jį naudoju tol, kol laimiu. Taip buvo ir šįkart. Daug mėnesių „Kenoloto“ bilietuose žymėdavau vis tuos pačius skaičius. Kantriai laukiau ir galiausia likimas lėmė jiems išriedėti“, – savo žaidimo sistemą aiškina Saulius.

Taupo oriai pensijai

Nors Saulius jau tokio amžiaus, kad galėtų tik mėgautis užtarnautu poilsiu ir pramogauti – vyras vis dar darbuojasi. Būtent ruošdamasis į darbą ankstų rugpjūčio 1-osios rytą jis ir sužinojo, jog „Kenoloto“ žaidime laimėjo 10 000 eurų.

„Turėjau laisvą minutę, tai nusprendžiau internetu pasitikrinti bilietus. Ir gerai padariau – nuo pat ryto galėjau džiaugtis. Nors pastaruoju metu laimiu dažnai, daug metų sėkmė mane aplenkdavo. Tad dabar kiekvieną kartą laimėjus pirma aplankanti mintis yra „pagaliau“, – atsidusdamas pasakoja loterijų gerbėjas.

Pasiteiravus, ką veikia su vienu po kito į sąskaitą krentančiais tūkstančiais eurų, Sauliaus teigia, kad taupo.

„Galiausia vis tiek teks išeiti į pensiją. Noriu, kad ir tada galėčiau gyventi oriai – leisti sau kažkur išvykti, anūkams nupirkti dovanų“, – dalinasi įspūdingų sumų laimėtojas.

Penkiaženklę sumą kauniečiui atnešusi viena seniausių loterijų Lietuvoje „Kenoloto“ ypatinga tuo, jog vyksta kasdien – tris kartus per dieną. Šio žaidimo dalyviai gali patys rinktis bilieto kainą, skaičius ir kelis kamuoliukus bandys atspėti – o visi šie pasirinkimai nulemia, dėl kokios sumos jie žais.

Mažiausia galima „Kenoloto“ bilieto kaina – 0,25 Eur, o didžiausias loterijos laimėjimas net 200 000 Eur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.