Apdraudusi automobilį metams kaunietė laimėjo penkiolika kartų daugiau nei išleido

Visiems žinoma, jog kelyje reikia pasikliauti ne sėkme, o draudimu. Tačiau pastarąjį įsigijus su „Perlo draudimo brokerio“ pagalba – gali net labai pasisekti. Taip jau nutiko kaunietei Rasai, kuri „Perlo“ terminale apsidraudusi metiniu transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės (TPVCA) privalomuoju draudimu už 65 eurus – laimėjo 1000 eurų.

Galimybę laimėti 1000 eurų turi visi, iki rugpjūčio 31 dienos sudarę metinę TPVCA privalomojo draudimo sutartį „Perlo“ terminale ar paskambinę trumpuoju numeriu 1652.
Galimybę laimėti 1000 eurų turi visi, iki rugpjūčio 31 dienos sudarę metinę TPVCA privalomojo draudimo sutartį „Perlo“ terminale ar paskambinę trumpuoju numeriu 1652.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2023, 9:13 AM

Galimybę laimėti 1000 eurų turi visi, iki rugpjūčio 31 dienos sudarę metinę TPVCA privalomojo draudimo sutartį „Perlo“ terminale ar paskambinę trumpuoju numeriu 1652.

Rasa tapo pirmąją laimingąja. O užsukti į „Perlo“ terminalą ji nusprendė nusivylusi iki tol ją aptarnavusio brokerio paslaugomis.

„Baigėsi automobilio draudimo sutartis, bet nesulaukiau jokio priminimo, pasiūlymo ar pagalbos. O važiuoti tai reikia. Tada pradėjau sukti galvą, kaip galėčiau greitai bei paprastai šitą problemą išspręsti, ir atsiminiau, kad keli pažįstami draudžiasi „Perlo“ terminale. Tad patraukiau prie artimiausio“, – pasakoja kaunietė.

Kadangi draudžiantis ilgesniam laikotarpiui mėnesinė įmoka mažėja, Rasa rinkosi draudimą visiems metams. Prie terminalo gavusi kelis pasiūlymus, juos palyginusi ir išrinkusi tinkamiausią – moteris per kelias minutes sudarė sutartį. Ir taip pat ne tik atgavo galimybę saugiau jaustis kelyje, bet ir tapo „Perlo draudimo brokerio“ akcijos dalyve.

„O po kurio laiko sulaukiau skambučio, kad laimėjau 1000 eurų. Žinokit, kol patikėjau, šiek tiek užtruko – juk automobilio draudimas atsipirko penkiolika kartų“, – vis dar apstulbusi sako Rasa.

Galimybė palyginti draudimo kainas

Šiuo metu vykstanti akcija – tik viena iš priežasčių, kodėl verta rinktis „Perlo draudimo brokerio“ paslaugą.

Itin naudinga yra tai, jog „Perlo draudimo brokeris“ iškart pateikia kelių draudimo įmonių pasiūlymus, taip suteikdamas galimybę juos palyginti.

Lietuvos transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo draudimo įstatymas aiškiai apibrėžia, kokia apsauga ir pagalba kelyje turi būti užtikrinta TPVCA draudimu – tad nagrinėdami skirtingų draudimo bendrovių pasiūlymus, sąlygų skiltyje skirtumų rasti neturėtumėte. Vis tik įvairovė prasideda pažvelgus į kainas. Pastarosios, nors ir siūlant tą patį draudimą, gali skirtis net keletą kartų.

Žinoma, galima keliauti į visas draudimo bendroves ir po vieną susirinkti jų pasiūlymus, tačiau tam prireiks daug laiko bei pastangų.

Tuo tarpu su „Perlo draudimo brokerio“ pagalba – net penkių pagrindinių Lietuvos draudimo bendrovių pasiūlymai bus pateikti vienoje vietoje vos per kelias minutes.

Visada pakeliui ar po ranka

Kitas „Perlo draudimo brokerio“ privalumas – prieinamumas. Gauti konsultaciją, pasiūlymų rinktinę ir sudaryti draudimo sutartį galite visoje Lietuvoje ir įvairiais būdais.

Šalyje veikia daugiau nei 2500 „Perlo“ terminalų, kurie išsidėstyti taip, kad būtų lengvai pasiekiami net atokiausių vietovių gyventojams. Paslaugos teikiamos ir susisiekus elektroniniu paštu info@perlodraudimas.lt ar telefonu 1652 su aptarnavimo centru, konsultuojančiu visas septynias dienas per savaitę. Taip pat gauti dominančią informaciją bei įsigyti draudimą galima ir savarankiškai – naudojantis mobiliąja programėle „Perlas Go“ arba apsilankius svetainėje – www.perlodraudimas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.