Šešiaženklė „Teleloto“ Aukso puodo dalis – 86 metų senjorui, žaidusiam internetu

Praėjusį sekmadienį populiariausia šalies loterija „Teleloto“ pradėjo naują sezoną ir ta proga paskelbė Aukso puodo dalybas. Milijonas eurų įvairiomis sumomis pradėtas dalinti tūkstančiams lietuvių. O vienu iš laimėtojų tapo devintą dešimtį skaičiuojantis vilnietis Viktoras, kuriam internetu pirktas bilietas atnešė net 100 000 eurų.

„Teleloto“ pradėjo naują sezoną ir Aukso puodo dalybas.
„Teleloto“ pradėjo naują sezoną ir Aukso puodo dalybas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2023, 9:14 AM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:48 AM

Sutuoktinių tradicija

Viktoras „Teleloto“ susidomėjo prieš dvidešimt septynis metus, kai grįždama iš komandiruotės žmona lauktuvių jam parvežė šios loterijos bilietą.

Ilgainiui dalyvavimas žaidime vyrui tapo smagia pramoga, o bilieto dovanojimas – sutuoktinių tradicija.

„Iki dabar bene kiekvieną savaitę iš kur nors grįždama žmona man parneša bilietą. Dar vieną nusiperku pats – internetu. Nors man 86 metai, su kompiuteriu sutariu neblogai“, – pasakoja senjoras.

Patiko bilieto numeris

Praėjusios savaitės žaidimui Viktoras taip pat turėjo du bilietus.

Internetinį – kuris ir atnešė šešiaženklę sumą – vyras pasirinko dėl jo numerio: 0296177.

„Viena iš priežasčių, kodėl perku bilietus internetu, ta, kad sėdėdamas prie kompiuterio galiu rinktis kiek tik noriu. Prie kasos tiek besirinkdamas sudaryčiau ilgiausias eiles, – juokiasi „Teleloto“ žaidėjas. – Tiesa, tąkart man patinkantį bilietą radau palyginus greitai. Pamačiau du septynetus numerio gale ir įsidėjau į krepšelį“.

Sustok akimirka žavinga

Tą patį bilieto numerį su laimingaisiais septynetais praėjusio sekmadienio vakarą Viktoras išvydo savo televizoriaus ekrane. Vyras pasakoja, kad susistabdė laidą ir vis tikrino, ar tikrai viskas sutampa.

„Kai namo grįžo žmona, atsukau ir jai tą laidos dalį. Nors savomis akimis pamatė, irgi sunkiai patikėjo“, – pirmąsias reakcijas po laimėjimo prisimena vilnietis.

Pasiteiravus, ką planuoja veikti su sąskaitą papildžiusiais pinigais, Viktoras sako, kad jie jam ir žmonai palengvins kasdienybę: „Dabar gyvename daugiabutyje be lifto – tenka laipioti aukštyn, žemyn. Planuojame įsigyti būstą pirmame aukšte.“

Aukso puodo dalybos tęsiasi

Viktorui 100 000 eurų prizą padovanojusios „Teleloto“ Aukso puodo dalybos tęsis ir šį sekmadienį. Dar pusė milijono eurų įvairiomis sumomis nuo 100 eurų iki 100 000 eurų atiteks daugiau nei 1300 žaidėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.