Telšiškį fortūna pasivijo Ispanijoje: laimėjo beveik 400 000 Eur

Fortūna lietuvius randa net ir svečiose šalyje. Darbo reikalais lankydamasis Ispanijoje telšiškis Kęstutis (vardas pakeistas laimėtojo prašymu) įsigijo loterijos „Eurojackpot“ bilietą internetu ir laimėjo didžiojo prizo dalį – 399 833 Eur.

Lankydamasis Ispanijoje telšiškis įsigijo loterijos „Eurojackpot“ bilietą internetu ir laimėjo didžiojo prizo dalį.
Lankydamasis Ispanijoje telšiškis įsigijo loterijos „Eurojackpot“ bilietą internetu ir laimėjo didžiojo prizo dalį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2023, 9:10 AM, atnaujinta Sep 19, 2023, 9:12 AM

Pats rinkosi skaičius

„Eurojackpot“ žaidimo metu išrieda 5 pagrindiniai skaičiai iš 50 ir 2 papildomi iš 12. Kęstutis laimėjo atspėjęs visus 5 pagrindinius ir 1 iš papildomų.

„Situacija nebuvo kažkuo ypatinga – bilietų perku beveik kiekvienam žaidimui. Net kai esu išvažiavęs, tada perku ne popierinius, o internetinius – loto.lt. Įdomesnė detalė gal tik ta, kad šįkart pats rinkausi skaičius, o tarp jų buvo ir mano gimimo diena“, – pasakoja telšiškis.

Skambutis vidury nakties

Iki šiol vyrui loterijose pasitaikydavo tik smulkūs laimėjimai, tad tokio jis tikėjosi ir šį kartą. Tačiau praėjus kelioms dienoms, Kęstutis 3 valandą nakties pabudo iš sapno, kuriame tapo didelės sumos laimėtoju.

„Iškart čiupau telefoną ir pasitikrinau „Eurojackpot“ rezultatus. Žinau, kad skamba neįtikėtinai, bet taip ir buvo. Kai pamačiau ir suvokiau, kad iš tikro laimėjau, puoliau skambinti Lietuvoje likusiai žmonai. Ji pažadinta vidury nakties netikėjo. Pyko, kad pažadinau, ir sakė, kad man prisisapnavo“, – prisiminęs sumišimą po laimėjimo dabar jau juokiasi žaidėjas.

Kels dukrai vestuves

Kęstučio žmona sėkme patikėjo tik tada, kai šis grįžo iš Ispanijos ir apsilankė loterijos atstovybėje Vilniuje.

Tik po to sutuoktiniai apie laimėjimą pranešė ir savo dukroms – kurios liko šoke.

„Mes visi šeimoje kartais nusiperkame loterijos bilietų, jos taip pat. Bet nieko panašaus laimėti niekam kitam nepavyko. Dabar namie esu tituluotas sėkmės numylėtiniu“, – tvirtina beveik 400 000 Eur laimėtojas.

Pasiteiravus, ar jau turi kokių minčių, ką veiks su laimėta suma, vyras sako, kad dalis jų padės iškelti svajonių šventę: „Viena iš dukrų ruošiasi tekėti. Labai džiaugiuosi, kad galėsime prisidėti.“

„Eurojackpot“ – viena populiariausių loterijų Europoje, kuri vienija net 18-os šalių žaidėjus. Lietuvoje ši loterija pradėta organizuoti 2013 metais. Nuo tada ji daugybę mūsų tautiečių pavertė įspūdingų sumų laimėtojais, o keletą – net ir multimilijonieriais. 2022 metų pradžioje vilnietis pagerino visų Baltijos šalių laimėjimų rekordą, kai šioje loterijoje susižėrė daugiau nei 24 milijonus eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.