Lietuviai „Teleloto“ išsidalino milijoną eurų: vilnietis pirks naujus namus, klaipėdietė skraidins mamą į Izraelį

Dvi rugsėjo savaites besitęsusios „Teleloto“ Aukso puodo dalybos laimėtojais pavertė daugiau nei 2600 lietuvių. Sumas nuo 100 Eur iki 100 000 Eur susižėrę žaidėjai skuba atsiimti prizų – ir dalinasi viena už kitą įdomesnėmis istorijomis.

„Teleloto“ Aukso puodo dalybos laimėtojais pavertė daugiau nei 2600 lietuvių.
„Teleloto“ Aukso puodo dalybos laimėtojais pavertė daugiau nei 2600 lietuvių.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2023, 10:38 AM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:48 AM

Senjoras bilietą pirko internetu, iš Amerikos grįžusi klaipėdietė – savitarnos kasoje

Tarp tūkstančių „Teleloto“ Aukso puodo dalybų laimėtojų galima rasti tiek ištikimų šios loterijos gerbėjų, tiek atsitiktinai bilietą įsigijusių žaidėjų.

Viena tokių – 50 000 Eur laimėjusi kaišiadoriškė Lina, kurią sudalyvauti žaidime paskatino kolegė.

„Kartu lankėmės parduotuvėje, ji pirko kelis bilietus ir įkalbėjo mane paimti vieną – nors šiaip aš nežaidžiu. Vėlų sekmadienio vakarą pažįstamas, kuris žiūrėjo žaidimą, pranešė, kad kažkas Kaišiadoryse laimėjo mašiną. Pasidarė smalsu, gal aš. Atsisukau laidą. Tai pasirodo dar geriau nei mašina“, – juokiasi kaišiadoriškė.

Taip pat 50 000 Eur Aukso puodo dalybose laimėjo Jovita iš Telšių. Ji į parduotuvę keliavo kitos loterijos bilieto. Tačiau galiausia įsigijo ir „Teleloto“.

„Buvo prisiglaudęs tas bilietas, tai nenorėjau atskirti. Kai pirmadienį tikrinau telefonu – nieko nesitikėjau ir buvau užklupta nepasiruošusi. Tris kartus suvedinėjau bilieto numerį, kol supratau, kad suma ekrane – ne klaida“, – pasakoja telšiškė.

Beje, laimėjimus žaidėjams atnešė ne tik stoveliuose atrasti bilietai. Didžiausias Aukso puodo dalybų prizas – 100 000 Eur – laimėtas internetu. O prie kompiuterio tinkamu metu prisėdo devintą dešimtį skaičiuojantis vilnietis Viktoras.

„Bene kiekvieną savaitę iš kur nors grįždama žmona man parneša popierinį „Teleloto“ bilietą. Dar vieną nusiperku pats – loto.lt. Nors man daugiau nei 86 metai, su technologijomis sutariu neblogai“, – pasakoja senjoras.

O savitarnos kasoje įsigytas bilietas atnešė 5000 Eur laimėjimą. Jis atiteko ilgą laiką Amerikoje gyvenančiai Agnei, kuri tuo metu buvo grįžusi į gimtąją Klaipėdą.

„Teleloto“ man primena vaikystę, tai nusprendžiau sužaisti. Kadangi turiu laimingą ranką, ją ir panaudojau – pati atsispausdinau bilietą“, – paaiškina emigrantė.

Vieni pinigus skirs pramogoms, kiti – būtinoms prekėms

Pasiteiravus, ką veiks su laimėtomis sumomis, žaidėjai dalinosi įvairias planais.

Dalis jų susiję su buitimi – štai 100 000 Eur susižėręs 86-erių vilnietis svajoja apie naują būstą name su liftu, 50 000 Eur laimėjusi telšiškė žada juos investuoti į turimo namo remontą, o 20 000 Eur sąskaitą papildęs panevėžietis tikisi atnaujinti sodybą.

Kita dalis laimėtojų kol kas ketina pinigų neleisti ir taupyti artėjančio šaltojo sezono išlaidoms ar, kaip sakoma, juodai dienai.

O štai, pavyzdžiui, klaipėdietė Agnė laimėjimą pavers pramoga mamai.

„Artėja jos jubiliejus, tad padovanosiu kelionę – ji nori aplankyti Izraelį. Apskritai, kol dar esu Lietuvoje, stengsiuosi mamą palepinti“, – sako 5000 Eur laimėtoja.

„Teleloto“ Aukso puodo dalybos startavo kartu su nauju loterijos sezonu. Atsinaujinusiame žaidime laukia dažnesni bei didesni laimėjimai – kampai, eilutė ir įstrižainės baigiamos žaisti išriedėjus nebe 40, o 41-am kamuoliukui; Aukso puodo pradinė suma iš 400 000 Eur tampa 500 000 Eur. Taip pat žaidėjus kelionėje į sėkmę lydės nauji veidai – laidoje lankysis kviestiniai svečiai, o viena iš žaidimo vedėjų tapo Katažina Zvonkuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.