Dviguba nauda: nauja „Lidl“ reklama kviečia pirkti ir dar sutaupyti

Prekybos tinklas „Lidl“ toliau stengiasi dėl savo pirkėjų: nauja reklamine kampanija kviečia sumaniai planuoti savo pirkinius ir išleisti dar mažiau. Norintys pigiau prisipildyti savo kasdienius pirkinių krepšius, turėtų ieškoti specialiais „1+1“ pakabukais pažymėtų įvairių prekių, kurių du vienetus galima įsigyti už vieno kainą. Tam pakanka turėti „Lidl Plus“ programėlę ir pasinaudoti šiais specialiais pasiūlymais: už žemesnes kainas pigiau įsigyti tiek šviežios mėsos, tiek pieno ar kitų produktų.

Norintys pigiau prisipildyti savo kasdienius pirkinių krepšius, turėtų ieškoti specialiais „1+1“ pakabukais pažymėtų įvairių prekių, kurių du vienetus galima įsigyti už vieno kainą.
Norintys pigiau prisipildyti savo kasdienius pirkinių krepšius, turėtų ieškoti specialiais „1+1“ pakabukais pažymėtų įvairių prekių, kurių du vienetus galima įsigyti už vieno kainą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2023, 4:00 PM

Kiekvieną savaitę programėlėje „Lidl Plus“ galima rasti įvairius, piniginei draugiškus pasiūlymus: už vieno kainą gali įsigyti net du vienetus nurodytų prekių, tačiau tik ribotą laiką – nuo pirmadienio iki trečiadienio imtinai. Tuo metu nuo ketvirtadienio iki sekmadienio pirkėjams pateikiami dar įdomesni ir tokie pat pigūs pasiūlymai.

„Dar pavasarį pirkėjams pasiūlę mažesnes pieno ir mėsos gaminių kainas, iki šiol sumažinome daugiau nei 620 reguliarių prekių kainų: nuo saldžių kepinių iki įvairių plaukų bei kitokios kosmetikos prekių. Todėl pristatydami naujuosius pasiūlymus ir toliau laikomės savo pažado pirkėjams – siūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį. Pasinaudoję „Lidl Plus“ programėle, mūsų pirkėjai neabejotinai „išeis į pliusą“: perki vieną prekę, o antrą gauni dovanų“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Naujausia kampanija – su lengvu ironijos prieskoniu

Pirkėjus sumaniau planuoti savo pirkinius prekybos tinklas „Lidl“ kviečia pasitelkęs visą ryškiaspalvių priemonių spektrą: nuo atrinktų prekių lentynose žymėjimo specialiais „1+1“ pakabukais iki nuotaikingų reklaminių vaizdo klipų. Vieną iš šių klipų galima peržiūrėti čia.

„Tokio pobūdžio pasiūlymai nėra naujiena rinkoje, dėl ko juos patraukliai pateikti vartotojams – tikras iššūkis. Todėl nutarėme šmaikščiai pažiūrėti per verslo, kuris, kaip įsivaizduoja žmonės, siekia tik uždirbti pelno, prizmę, taip pasijuokdami ir iš savęs, kad pirkėjams nemokamai dalijame kavą ar mėsainius. Tačiau pirkėjai žino, kad „Lidl“ jau nuo pirmųjų dienų Lietuvoje imasi drąsių sprendimų, dėl ko galiausiai laimi pirkėjas, gaudamas geriausią kainos ir kokybės santykį rinkoje“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė K.Mažeikytė.

Reklaminės kampanijos autoriai – reklamos agentūra „New!“. Prie jos kūrimo prisidėjo prodiuserinė kompanija „Dansu“ bei dvi „Sidabrines gerves“ pelnęs režisierius Ignas Jonynas.

Remiantis šių metų vasarą atlikto prekių ženklų „Baltic Brands“ tyrimo rezultatais, drąsiausių prekių ženklų kategorijoje „Lidl“ pateko tarp penkių geriausių ir aplenkė kitus mažmeninės prekybos tinklus. Be to, jam atiteko ir specialus Lietuvos marketingo asociacijos „LiMA“ apdovanojimas.

Šių metų liepą „Lidl“ užsakymu rinkos tyrimų bendrovės „Norstat“ atliktos reprezentatyvios apklausos rezultatai parodė, kad kas antras Lietuvos gyventojas mažiausias prekių kainas randa būtent „Lidl“ parduotuvėse. Tiek pat respondentų pažymi, jog šio prekybos tinklo parduotuvėse lankosi, nes nori išleisti mažiausiai.

Apskritai, kaip nurodo apklausos rezultatai, „Lidl“ įvardijamas kaip tas, į kurį vykstama pirmiausiai norint apsipirkti pigiausiai. Tuo metu daugiau nei pusė – 54 proc. – apklaustųjų norėtų, kad ir kituose Lietuvos prekybos tinkluose būtų tokios žemos kainos kaip „Lidl“.

Spalio 2 d. duris atvėrus dar vienai naujai „Lidl“ parduotuvei, jau 72 veikia 26-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.