2024-uosius pasitikite su keturiais žiedais: per Kalėdas „Teleloto“ siūlys laimėti 25 „Audi“

Šiais metais „Teleloto“ loterijoje lietuviai laimėjo jau 187 automobilius. O laimėtojų istorijos – viena už kitą spalvingesnės. Vieni ratuotus prizus atnešusius bilietus pasidovanojo, kiti – susimedžiojo. Ir ne kartą sėkmė žengė koja kojon su meile.

Šiais metais „Teleloto“ lietuviai laimėjo jau 187 automobilius.
Šiais metais „Teleloto“ lietuviai laimėjo jau 187 automobilius.
Per šias šventes „Teleloto“ kvies laimėti 25 „Audi“ visureigius.
Per šias šventes „Teleloto“ kvies laimėti 25 „Audi“ visureigius.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 23, 2023, 1:28 PM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:47 AM

Džiugi žinia – žmonai į lovą

Šiemet 12 žaidėjų automobilius laimėjo, bilietus pirkę internetu. Vienas jų – panevėžietis Valentinas, kuriam atiteko „Ford Focus“.

„Trečiadienį pabudau 6 ryto su keista nuojauta. Pasirodo, ne be reikalo. Pasitikrinau turėtus „Teleloto“ bilietus ir sužinojau, kad laimėjau automobilį. Tada nunešiau žmonai į lovą kavos, pažadinau ir pasakiau džiugią naujieną… Tik kad ji nepatikėjo. Dvi valandas sėdėjom ir laukėm, kol pradės dirbti loterijos atstovybė – kad galėtume paskambinti ir įsitikinti“, – kaip reagavo į sėkmę, juokdamasis pasakoja Valentinas.

Elektromobiliai – žaidimo naujokams ir patyrusiems medžiotojams

Stengdamasi neatilikti nuo tendencijų, „Teleloto“ vis dažniau žaidėjams siūlo galimybę laimėti ir elektromobilius.

Vienas jų – pasaulio automobilio titulą pelnęs „Volkswagen ID.4“ – atiteko uteniškiui, pirmą kartą išbandžiusiam žaidimą sindikatu.

„Per Velykas kartu su mama žiūrėjau „Teleloto“ ir išgirdau apie šį žaidimo būdą. Pasiėmiau telefoną, užsiregistravau loto.lt ir sindikatu už 6 eurus nusipirkau 30 bilietų. O kai po kelių dienų gavau elektroninį laišką, kad laimėjau automobilį, niekas iš šeimos nepatikėjo“, – prisiminęs aplinkinių nuostabą juokiasi uteniškis.

Dar vienas elektromobilis – „Nissan Leaf“ – atiteko vilniečiui Algirdui, kuris bilietą įsigijo vykdamas į medžioklę.

„Kartu su draugu sustojome Utenoje, pakeliui buvusioje parduotuvėje, ir jis paėmė tris bilietus. Bet iš jų pasirinko tik vieną – tai aš paėmiau likusius du. Šįkart man medžioklėje labiau pasisekė“, –juokėsi Algirdas.

Dovana, kuri gali išpildyti svajones

Šiemet itin dažnai sėkmingi buvo ir dovanoti bilietai. Pavyzdžiui, Eglei iš Pilviškių miesto visureigį „Volkswagen T-Cross“ atnešė bilietas, kurį jai įsimylėjėlių dienos proga nupirko vyras.

„Naujas automobilis buvo mano svajonė, nes dabartinis nuolat gesdavo. Bet apie tai, kad svajonę išpildys loterija – net negalvojau. Aš beveik nežaisdavau, čia buvo tik vyro pramoga. Bet po to, kai laimėjom, jau ir aš jam padovanoju bilietų“, – juokiasi moteris.

Per šias šventes – 25 „Audi“ visureigiai

Į dovanų sąrašą įtraukti „Teleloto“ bilietų verta ir ruošiantis artėjančioms gražiausioms metų šventėms. Per šias Kalėdas loterija žaidėjams pateiks būrį iki šiol niekada nesiūlytų automobilių.

„Per penkias savaites žaidėjams atiteks penki „Audi Q5“ modeliai, kurie jau daugelį metų yra vieni perkamiausių miesto visureigių aukščiausios klasės segmente Europos rinkose. Taip pat – net 20 puikios komplektacijos „Audi Q2“, su itin galingu benzininiu varikliu, 7 pakopų automatine greičių dėže, elektronine automobilio stabilizavimo sistema ir kitais privalumais“, – vardina „Teleloto“ prekės ženklo vadovė Jurgita Petraitienė.

Galimybę laimėti šiuos automobilius bei kitus šventinius prizus turės žaidėjai, „Teleloto“ bilietus pirksiantys lapkričio 26–gruodžio 30 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.