O čia tai dovana: „Teleloto“ bilietas gali virsti butu užsienio kurorte, auksu ar „Audi Q5“

Populiariausia šalies loterija „Teleloto“ skelbia šventinių žaidimų pradžią, o šių metų Kalėdinių laimėjimų sąraše – trokštamą dovaną atras kiekvienas. Žaidėjams paruošta 2500 siurprizų, tarp kurių prabangi elektroninė technika ir investicinis auksas. Taip pat – 25 naujausi „Audi“ automobiliai. O pagrindiniu prizu, atsižvelgus į ypatingą lietuvių susidomėjimą, jau antrus metus iš eilės išlieka erdvus butas Ispanijoje.

Butas priklauso uždaram „Mar de Pulpi“ kompleksui, kuriame įrengta didelė baseino zona ir kitos pramogos.
Butas priklauso uždaram „Mar de Pulpi“ kompleksui, kuriame įrengta didelė baseino zona ir kitos pramogos.
„Teleloto“ skelbia šventinių žaidimų pradžią.
„Teleloto“ skelbia šventinių žaidimų pradžią.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 27, 2023, 9:31 AM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:47 AM

325 saulėtos dienos per metus – už 2 eurus

„Teleloto“ žaidėjui atiteksiantis atostogų būstas yra Almerijos regione – Viduržemio jūros pakrantės dalyje, kur karaliauja ramybė, autentiška gamta ir, žinoma, saulė.

„Šiuos metus pradėjome nedžiuginančiu rekordu – sausį Lietuvos sostinę spinduliai lepino vos penkias valandas. Gali būti, kad panašus scenarijus kartosis ir 2024-aisiais, tad siūlome galimybę šio niūrumo išvengti. Almerijoje saulė šviečia vidutiniškai 325 dienas per metus, o vidutinė metinė oro temperatūra siekia net 18,4 laipsnio šilumos. Tad laimėtame būste bus malonu apsilankyti bet kuriuo metų laiku“, – sako „Teleloto“ prekės ženklo vadovė Jurgita Petraitienė.

„Teleloto“ pasirūpins pilnu būsto įrengimu ir apstatymu – laimėtojui tereiks pasirinkti vieną iš kelių siūlomų interjero variantų.

„Norime, kad ir svečioje šalyje žaidėjas jaustųsi kaip namuose – jaukiai ir patogiai. Tad kai paaiškės laimingasis, apmokėsime jo pirmąją kelionę į Ispaniją, kurios metu jis ir nuspręs, kaip turi atrodyti jo naujieji atostogų apartamentai“, – detalizuoja J.Petraitienė.

Kaimynystėje gali pasigirsti žemaitiškas akcentas

Laimėtojui nereiks rūpintis ne tik dėl įrengimo, bet ir dėl privatumo bei pramogų. Butas priklauso uždaram „Mar de Pulpi“ kompleksui, kuriame įrengta didelė baseino zona su sūkurine vonia, erdvės sportui, pasivaikščiojimams, vaikų žaidimo aikštelė.

O už komplekso ribų laukia dar didesnė veiklų įvairovė. Tą patvirtina telšiškių šeima, kuriai „Teleloto“ bilietas būstu Ispanijoje virto per praėjusias Kalėdas.

„Šis butas yra visos šeimos laimėjimas, tai visa šeima juo ir džiaugiamės. Kartu su vyru ir tėvais Ispanijoje praleidome Velykas. Vėliau, vasarą, ten atostogavome dar tris savaites“, – pasakoja tame pačiame „Mar de Pulpi“ komplekse pernai butą laimėjusi Jurgita.

Iš vienos pusės kompleksą skalauja jūra, iš kitos – supa kalnai. Tad visi šeimos nariai atrado veiklų pagal savo poreikius ir pomėgius.

„Tėtis su vyru susižavėjo nardymu. Man labiausia įsiminė apsilankymas kalnuose esančiame kristalų urve. Jis buvo atrastas vos prieš kelias dešimtis metų, senoje sidabro kasykloje – vaizdas atimantis žadą. Paragauti vietinės virtuvės vykdavome į už kelių kilometrų esantį „San Juan de los Terreros“ miestelį. Mama, pasimėgavusi saule ir gaiviu pajūrio oru, sakė, kad jaučiasi tarsi būtų dingę visos ligos“, – įspūdžiais dalinasi butu Ispanijoje jau besidžiaugianti telšiškių šeima.

Rinkos lyderiai ir amžinoji valiuta

Kiti „Teleloto“ šventiniai prizai taip pat parinkti atsižvelgiant į žaidėjų norus.

„Visiems patinka prizai, kurių vertė ilgainiui ne tik nemažėja, bet dar ir auga. Tad pernai žaidėme dėl deimantų. O šiemet – dėl aukso, kuris yra pasaulinė ir amžinoji valiuta“, – sako J.Petraitienė.

Neatsiejama „Teleloto“ žaidimų dalis ir automobiliai. Juos dalyviai laimi kiekvieną savaitę – tad loterijos organizatoriams tenka pasukti galvą, kaip dar nustebinti ypatingomis progomis.

„Šįkart pasirinkome rinkoje lyderiaujančius „Audi“ markės modelius. Žaidėjams atiteks penki „Audi Q5“ automobiliai, kurie jau daugelį metų yra vieni perkamiausių miesto visureigių aukščiausios klasės segmente Europos rinkose. Taip pat – net 20 puikios komplektacijos „Audi Q2“, su itin galingu benzininiu varikliu, 7 pakopų automatine greičių dėže, elektronine automobilio stabilizavimo sistema ir kitais privalumais“, – vardina „Teleloto“ prekės ženklo vadovė.

Galimybę laimėti „Teleloto“ šventinius prizus turės žaidėjai, bilietus pirksiantys lapkričio 26–gruodžio 30 dienomis. Buto Ispanijoje laimėtojas paaiškės sausio 7 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.