Kaip taupysite ruošdamiesi artėjančioms šventėms? „Maxima“ primena apie akcijas

Artėjančios šventės ne tik atneša laukimo džiugesį, bet ir garantuoja didesnes, nei įprasta, išlaidas. Dėl to kyla noras pradėti ruoštis kuo anksčiau, sumaniai planuoti šventinius apsipirkimus ir taip sutaupyti. Pradedant iš anksto planuoti dovanų sąrašą ir vaišių stalą verta pasitikrinti, ar tikrai žinote visas šias sutaupymo galimybes prekybos tinkle „Maxima“.

Kad pasiruošimas šventėms būtų lengvesnis, prekybos tinklas „Maxima“ užtikrina reguliarius ypatingos kainos pasiūlymus kone visoms prekių grupėms.
Kad pasiruošimas šventėms būtų lengvesnis, prekybos tinklas „Maxima“ užtikrina reguliarius ypatingos kainos pasiūlymus kone visoms prekių grupėms.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2023, 12:00 PM

„Matome, kad įprastai prasidedant pasiruošimui Kalėdoms pirkėjai dar labiau ieško akcijų ir kitų geros kainos pasiūlymų. Esame žinomi kaip mažų kainų prekybos tinklas, ne tik siekiantis kasdien užtikrinti mažas įprastines prekių kainas, bet ir nuolat pristatantis ypatingus kainų pasiūlymus, kurie jau ne vieną mėnesį iš eilės padeda pasiūlyti pirkėjams mažiausiai rinkoje kainuojantį prekių krepšelį“, – sako Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, prekybos tinklo „Maxima“ Korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Kad pasiruošimas šventėms būtų lengvesnis, prekybos tinklas „Maxima“ užtikrina reguliarius ypatingos kainos pasiūlymus kone visoms prekių grupėms.

Tai ir maisto produktai šventiniam stalui, dovanos, namų ruošos ir buities prekės. Pasak I.Trakimaitės-Šeškuvienės, gyventojai gali ramiai planuoti savo pirkinius, nes išskirtiniai pasiūlymai galios iki pat švenčių, ir priduria, kad įsidėmėję kelis taupymo būdus ne tik sumažinsite išlaidas šventiniam pasiruošimui, bet ir atrasite itin gerų pasiūlymų.

Antradieniais sekite savaitinį „Laimingų kainų“ leidinį

Daugelis pirkėjų jau įpratę kas savaitę pasitikrinti, kokius naujus gerų kainų pasiūlymus siūlo prekybos tinklai.

„Maxima“ kiekvieną antradienį skelbia savaitę galiojančių akcijų sąrašą, kurį patogu peržiūrėti popieriniame „Karštų kainų“ leidinyje, interneto svetainėje arba mobiliojoje „Maximos“ programėlėje.

Taip pat antradieniais išskirtinių pasiūlymų sulaukia ir mobiliosios programėlės naudotojai. Didysis apsipirkimas savaitgaliais tapęs jau įprasta rutina dažnuose namuose, tad būtent nuo ketvirtadienio iki sekmadienio galima rasti dar daugiau geros kainos pasiūlymų.

Nepraleiskite juokingai mažų kainų pasiūlymų

Kiekvieną mėnesį atrenkami išskirtiniai žinomų Lietuvos ir užsienio prekių ženklų maisto produktai ir kitos prekės. Jos paskelbiamos „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlyme ir jų pirkėjai gali įsigyti iki 50 proc. pigiau. Nenumaldomai artėjant šventėms šiam pasiūlymui prekės atrenkamos taip, kad pasiruošimas būtų lengvesnis, o kalėdinis stalas suspindėtų.

Pavyzdžiui, lapkričio 28–sausio 8 d. pasinaudodami juokingai žemos kainos pasiūlymais pirkėjai gali gerokai pigiau įsigyti kavos kapsulių, makaronų, gazuotų gėrimų „Pepsi“, mėsos gaminių, šventinių pyragų „Panettone“, kavos, kačių ėdalo ir skanėstų, bulvių traškučių ir t.t. Taip pat su 50 proc. nuolaida „Dr. Oetker“ kepinių priedų ir desertų, su 40 proc. nuolaida „Arimex“ džiovintų vaisių, riešutų ir valgomųjų sėklų, su 50 proc. nuolaida stalo žaidimų ir kitų prekių už juokingai mažą kainą.

Prisijunkite prie lojalumo programos „Ačiū“

Lojalumo programos nariai sulaukia papildomų akcijų, specialių pasiūlymų ir kaupia „Maximos“ pinigus, kuriuos galima panaudoti atsiskaitant už prekes ir taip vieno apsipirkimo metu sutaupyti dar daugiau. Kiekvienas „Ačiū“ programos narys savo gimtadienio proga sulaukia ir asmeninio dėmesio – gauna 10 proc. nuolaidą vienam apsipirkimui, 30 proc. nuolaidą tortams, pyragams, pyragaičiams, plokštainiams, šakočiams, nealkoholiniam vynui, sidrui, alui ir kitų išskirtinių pasiūlymų.

Parsisiųskite mobiliąją „Maximos“ programėlę

Nemokama „Maximos“ mobilioji programėlė ne tik suteikia visas tas pačias papildomas naudas kaip įprastinė plastikinė kortelė, bet ir padeda sutaupyti dar daugiau laiko ir pinigų.

Be įvairių papildomų naudų, kurias suteikia programėlė, veikdama dar ir kaip skaitmeninė lojalumo kortelė, kartu ji yra patogus įrankis sekti savo išlaidas – kiek kiekvieną mėnesį pavyko sutaupyti mūsų parduotuvėse, kiek „Maximos“ pinigų pavyko sukaupti ir galiausiai juos patogiai išleisti kitų apsipirkimų metu. Tai mūsų pirkėjų plačiai naudojama ir ypač vertinama pagalbinė priemonė siekiant apsipirkti sumaniau, sutaupyti ir patogiai sekti savo išlaidas maistui, buities priemonėms ir kitiems kasdieniams pirkiniams.

Naudokitės vakaro nuolaidomis

Siekiant pirkėjams kasdien pasiūlyti šviežiausių prekių asortimentą, tačiau kartu ir vengiant maisto švaistymo daugelyje parduotuvių „Maxima“ skelbiamos vakarinės nuolaidos tinkamiems vartoti produktams.

Nuo 20 val. sveriamoms salotoms taikoma 30 proc., šviežiai mėsai – 15 proc. nuolaida. Likus 2 valandoms iki parduotuvės darbo pabaigos nefasuotų bandelių galima įsigyti net su 50 proc. nuolaida.

Nepraleiskite specialių mugių ir produktų dienų

Pirkėjų ypač laukiamos tradicija tapusios specialios visose „Maximos“ parduotuvėse reguliariai rengiamos mugės ir tam tikrų produktų dienos. Pirkėjams ypač aktuali šiuo metu, iki pat gruodžio 26 d., vykstanti Žaislų mugė, kurios metu pasirūpinti dovanomis vaikams galima iki 50 proc. pigiau.

Pavasario ir rudens pradžioje rengiamos Švaros mugės, kurios padeda susitvarkyti namus šventėms be menkiausių rūpesčių.

Dukart per metus vyksta Grožio mugės, kai kosmetikos, higienos, kūno priežiūros reikmenų iš mugės katalogo galima įsigyti iki 50 proc. pigiau.

Reguliariai pirkėjus džiugina ir daugiau teminių akcijų, kurių metu ypač patrauklūs pasiūlymai paruošti pagal prekių kategorijas: pavyzdžiui, Pasaulio skonių dienų metu galima pigiau pasilepinti Azijos, Meksikos ir įvairių kitų regionų delikatesais, o per Gyvūnų dienas įsigyti prekių augintiniams mažesnėmis kainomis.

Mažos prekių kainos kasdien

Už kasdien mažiausią kainą visoje prekių kategorijoje pirkėjai gali įsigyti „Maximos“ privačių prekių ženklų „Farm Milk“, „Extra Line“, „Pormet“, „Ocean“ ir „Mio Rio“ produktų. Tai ir įvairūs pieno produktai, šviežia mėsa, įvairios dešros ir dešrelės, kiaušiniai, duona bei konditerijos gaminiai, konservuota produkcija, silkės ir kiti žuvies produktai.

Taip pat saldumynai, cukrus, aliejus, miltai, kruopos, makaronai ir kiti įvairūs būtiniausi kasdieniai maisto produktai.

Šios prekės visose „Maximos“ parduotuvėse yra žymimos specialiais „Kainų kainos“ kainoženkliais. Taip pat „Maximos“ parduotuvių lentynose pirkėjai nuo liepos vidurio gali rasti daugiau nei 500 skirtingų prekių už mažesnę įprastinę kainą, mat pirkėjų mėgstamiausias prekes prekybos tinklas atpigino iki 15 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.