Dar kažko trūksta po eglute? Universali dovana, galinti išpildyti svajones

Nekilnojamas turtas, šimtatūkstantinės sumos, nauji automobiliai – tai dalykai, apie kuriuos dažnas svajojame, tačiau retas turime galimybę dovanoti. Tik ar tikrai? Štai keli pavyzdžiai, kaip švenčių proga vos už kelis eurus pirktas loterijos bilietas virto daugybę kartų vertingesne – pribloškiančia staigmena.

„Teleloto“ žaidėjų laukia dar 10 „Audi“ visureigių, butas Ispanijoje bei milijonas eurų.
„Teleloto“ žaidėjų laukia dar 10 „Audi“ visureigių, butas Ispanijoje bei milijonas eurų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2023, 10:31 AM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:46 AM

Šakiškiui padovanojo butą

„Dukra suko galvą, ką čia tam tėčiui, kuris lyg ir visko turi, įteikti švenčių proga. Na ir nusprendė pasitarti su mama. O ši kažkodėl leptelėjo nupirkti loterijų bilietų“, – prisimena Remigijus iš Šakių, kuris iki tol loterijas vertino itin skeptiškai.

Tiesa, dukrai mamos patarimas pasirodė vykęs, tad Remigijus švenčių proga sulaukė šūsnies įvairių loterijų bilietų. Vienas jų – „Teleloto“ žaidime laimėjo pagrindinį 2021-ųjų Kalėdų prizą.

„Džiaugsmo buvo visai šeimai. Ir žmonai, kurios patarimas pasirodė buvęs lemtingas. Ir dukrai, kuriai paskambinę pranešėm, kad tėčiui įteikė trijų kambarių butą sostinėje“, – pasakojo Remigijus.

Mažeikiškiai dalinosi Aukso puodą

„Tas bilietas man tiesiog degina kišenę“, – tokie buvo vieni pirmųjų žodžių, kuriuos ištarė mažeikiškė, įžengusi į „Teleloto“ loterijos atstovybę priešpaskutinę 2022-ųjų dieną.

Moteris per praėjusias Kalėdas planavo su visa šeima žaisti „Teleloto“. Tačiau prasidėjus šventiniam šurmuliui televizorius taip ir liko neįjungtas, o moters nupirkti bilietai – neišdalinti.

„Prisiminiau tik kitą dieną, kai visi jau buvo išsiskirstę. Visiškai nieko nesitikėdama nusprendžiau pati tuos bilietus patikrinti. Pirmi trys buvo be laimėjimų. Bet kai paėmiau ketvirtą, suvedžiau numerį – ekrane pasirodė užrašas, kad laimėta 750 948 eurai. Neįteikiau šeimynai bilietų, tai padovanosiu iškart pinigų“, – kalbėjo „Teleloto“ Aukso puodą laimėjusi žaidėja.

Vilnietė pasidovanojo „Audi Q5“

Nors iki Kalėdų dar kelios dienos – „Teleloto“ šventinėmis dovanomis kai kas jau džiaugiasi ir šiemet. Pavyzdžiui, tautiečiams gerai pažįstama Donata Gutauskienė-Laisva.

Praėjusią savaitę moteris laimėjo naują „Audi Q5“. Tiesa, laimingą bilietą ji sau įteikė pati.

„Artimieji dažnai dalyvauja „Teleloto“ – o aš bilietus perku būtent per šventes. Ir šįkart stipriai pasisekė. Džiaugiuosi – darbo reikalais tenka daug važinėti, tad patogus, erdvus, saugus, automobilis man būtinas. Be to esu „Audi“ markės gerbėja“, – dalinasi D.Gutauskienė-Laisva.

Per artimiausius kelis žaidimus „Teleloto“ dalyviams atiteks dar 10 naujų „Audi“ visureigių. Taip pat laukia Aukso puodas – kuriame milijonas eurų. Bei galimybė laimėti įspūdingą būstą Ispanijoje.

„Teleloto“ bilietus, kartu su atviruku bei individualiu pasveikinimo tekstu, galima dovanoti ir internetu – www.loto.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.