Šio banko klientai šeštadienį negalės atlikti mokėjimų interneto banke ir mobiliojoje programėlėje

„Citadele“ bankas praneša, kad dėl vykdomų IT sistemos atnaujinimo darbų, šeštadienį, sausio 13 d., banko klientai negalės atlikti mokėjimų interneto banke ir mobiliąja programėle. Bankomatai ir atsiskaitymai mokėjimo kortelėmis veiks įprasta tvarka.

„Citadele“ klientai negalės atlikti mokėjimų interneto banke ir mobiliojoje programėle.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
„Citadele“ klientai negalės atlikti mokėjimų interneto banke ir mobiliojoje programėle.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-09 09:49, atnaujinta 2024-01-09 09:56

Pranešime nurodoma, kad banko skyriai veiks kaip įprasta, tačiau juose klientai taip pat negalės atlikti mokėjimų. Todėl klientams rekomenduojama visus mokėjimus atlikti iš anksto.

Pažymėtina, kad įnešus grynuosius į bankomatą, jie bus pervesti į banko sąskaitą ir atsiskaitymas už pirkinius kortele bus galimas iš karto.

„Citadele“ klientai už pirkinius ar paslaugas elektroninėse parduotuvėse galės atsiskaityti tik mokėjimo kortelėmis. Prekybininkai, kurie priima mokėjimus su „Klix“, ir toliau galės priimti mokėjimus iš visų bankų, išskyrus „Citadele“ banką.

Taip pat nurodytu laikotarpiu nebus galima atlikti mokėjimų tarp banko sąskaitų ir į sąskaitas kituose bankuose, įskaitant ir gaunamus mokėjimus. Todėl rekomenduojama atlikti mokėjimus iš anksto – iki sausio 12 d. 17 val. 00 min.

Mobiliojoje programėlėje bus galima užpildyti prašymą tapti banko klientu, tačiau prašymai bus peržiūrėti tik pasibaigus IT sistemos atnaujinimo darbams. Verslo klientams nebus galimybės nuotoliniu būdu užpildyti prašymo tapti banko klientu.

Kitos internetu teikiamos paslaugos, pavyzdžiui, būsto ar vartojimo paskolų paraiškos pateikimas internetu, neveiks. „Citadele“ banko verslo portalas IT sistemos atnaujinimo metu taip pat nebus prieinamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.