Suraikytas „Teleloto“ Aukso puodas: kas tie laimingieji, išsidalinę milijoną eurų?

Sausį vyko populiariausios lietuviškos loterijos „Teleloto“ Aukso puodo dalybos. Per du žaidimus milijoną eurų įvairiomis sumomis išsidalino beveik 4000 dalyvių. Ir keli iš jų – sutiko pasidalinti savo istorijomis.

Per du žaidimus milijoną eurų įvairiomis sumomis išsidalino beveik 4000 dalyvių.<br>Organizatorių nuotr.
Per du žaidimus milijoną eurų įvairiomis sumomis išsidalino beveik 4000 dalyvių.<br>Organizatorių nuotr.
Per du žaidimus milijoną eurų įvairiomis sumomis išsidalino beveik 4000 dalyvių.<br>Organizatorių nuotr.
Per du žaidimus milijoną eurų įvairiomis sumomis išsidalino beveik 4000 dalyvių.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 31, 2024, 11:25 AM, atnaujinta Feb 22, 2024, 11:46 AM

50 000 Eur – naujokės sėkmė

Vieną iš stambiausių sumų – 50 000 Eur – laimėjo kaunietė Lina. Moteris pirmą kartą „Teleloto“ žaidime sudalyvavo internetu.

„Vyras paprašė svetainėje loto.lt patikrinti jo turėtus popierinius bilietus. Kad galėčiau tą padaryti, susikūriau paskyrą. Ir kai paaiškėjo, kad vyras nieko nelaimėjo – nusprendžiau sėkmę pamėginti aš“, – pasakojo kaunietė.

Kad pirmas internetu įsigytas loterijos bilietas laimėjo penkiaženklę sumą, Lina buvo informuota po savaitės elektroniniu paštu. Moteris liko priblokšta.

„Aš išvis buvau pamiršus, kad tą bilietą pirkau. Kadangi turiu tris sūnus – jiems didžiąją dalį ir padovanojau. Vieniam mokslui bus, kitiems – paskoloms“, – planais dalinosi laimėtoja.

20 000 Eur lėmė žmonos ranka

Taip pat penkiaženklę sumą – 20 000 Eur – susižėrė Liudas (vardas pakeistas) iš Kazlų Rūdos. Jis du „Teleloto“ bilietus įsigijo vaikštinėdamas po parduotuvę su žmona. Ji išrinko – jis nupirko.

„Ir abu buvo laimingi. Tas, kurį pasiėmė žmona – laimėjo 15 eurų. Tas, kurį padavė man – 20 000 Eur“, – juokėsi žaidėjas.

Tiesa, kaip sako Liudas, po ilgų metų kartu, šeimoje jau nelikę jokių mano-tavo. Tad laimėtus pinigus Kazlų Rūdos gyventojai skirs bendros buities gerinimui.

„Pirksim automobilį, pasiremontuosim namus“, – vardino laimėtojas.

Už 5000 Eur šeimos moterys trauks į Ispaniją

„Teleloto“ žaidėjus ne mažiau džiugino ir smulkesnės Aukso puodo dalys. Štai šilutiškė Elena loterijos bilietą įsigijo užsukusi į parduotuvę nusipirkti atsigerti. O laimėti 5000 Eur jai padės numalšinti ir kelionių troškulį.

„Labai mėgstu kur nors išvažiuoti, ką nors nauja pamatyti – bet tai priklauso ne nuo norų, o nuo to, kiek pavyksta susitaupyti. Šis laimėjimas man didelis džiaugsmas. Iškart pasakiau dukrai ir anūkei, kad apmokėsiu jų bilietus ir vyksim kartu į Ispaniją. Kalbos nemoku, nežinau, kaip susikalbėsiu – bet mane labai traukia ta šalis“, – entuziastingai pasakojo Elena.

Milijonas eurų beveik 4000-iams žaidėjų išdalintas sumomis nuo 100 Eur iki 50 000 Eur.

Sausį laimėtas ir pirmas šių metų „Teleloto“ Aukso puodas. Visą savo bilieto lentelę ties Auksiniu kamuoliuku užbraukė ir 500 000 eurų susižėrė vienas Vilkaviškio gyventojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.