„Maxima“ informuoja visus savo pirkėjus: tam liko paskutinė savaitė

Prekybos tinklas „Maxima“ kreipiasi į lojalumo kortelės „Ačiū“ naudotojus – liko paskutinė savaitė išnaudoti per 2023 metus kortelėje sukauptus taip vadinamuosius „Maximos“ pinigus. Tuo pasirūpinti pirkėjus ragina iki vasario 29 dienos.

Prekybos tinklas „Maxima“ kreipiasi į lojalumo kortelės „Ačiū“ naudotojus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Prekybos tinklas „Maxima“ kreipiasi į lojalumo kortelės „Ačiū“ naudotojus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Prekybos tinklas „Maxima“ kreipiasi į lojalumo kortelės „Ačiū“ naudotojus.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Prekybos tinklas „Maxima“ kreipiasi į lojalumo kortelės „Ačiū“ naudotojus.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 22, 2024, 8:38 AM

Kaip ir kasmet, laiku neišnaudojus per metus sukauptų „Maximos“ pinigų, pirmąją pavasario dieną jie bus anuliuoti bei pradėti kaupti iš naujo.

Kiekvieno apsipirkimo metu pirkėjams naudojant „Ačiū“ kortelę sukaupiamas 1 proc. nuo pirkinių sumos. Dar daugiau – net 5 proc. – kaupiami visą mėnesį nuo įkurtuvių apsiperkant naujai atidarytose prekybos tinklo parduotuvėse. Pabrėžiama, kad vieno apsipirkimo metu „Maximos“ pinigais galima padengti iki 99 proc. apsipirkimo sumos.

Prekybos tinklo duomenimis, kasdien apsiperkant „Ačiū“ kortele pasinaudoja apie 300 tūkst. pirkėjų. Prekybos tinklo Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė teigia, kad kiekvieną mėnesį lojalumo kortelės turėtojams pervedama 1,8 mln. eurų „Maximos“ pinigų.

„Ačiū“ kortelė, kurią turi daugiau nei 1,9 mln. klientų, yra ne tik padėka, bet ir naudų garantas, o taip pat reali galimybė sutaupyti lojaliems pirkėjams, kurie nuolat ateina apsipirkti į „Maximos“ parduotuves. Braukdami šią lojalumo kortelę mūsų pirkėjai vos per vieną mėnesį vidutiniškai sutaupo 21 mln. eurų“, – sako atstovė.

Pasitikrinti, koks yra einamuoju periodu sukauptas pinigų likutis, galima asmeninėje „Ačiū“ paskyroje bei mobiliojoje programėlėje – joje taip pat pateikiamos ir kitos nuolaidos bei įvairūs pasiūlymai. Be to, „Maximos“ pinigų likutį pirkėjai gali matyti ir apsipirkimo kvite, šią informaciją gali suteikti ir kasininkas.

I. Trakimaitė-Šeškuvienė dalinasi, kad dalis pirkėjų sukauptus „Maximos“ pinigus išnaudoja dar iki metų galo, o kiti – taip pat nelaukia paskutinių dienų, kol dar galima jais pasinaudoti.

„Rūpindamiesi pirkėjais, kad šie neprarastų sukauptų pinigų, o taip pat ir galimybės sutaupyti, dar kartą primename – sukauptus „Maximos“ pinigus reikėtų išleisti iki vasario 29 dienos. Kitu atveju, per metus kaupti pinigai anuliuosis ir bus pradėti kaupti iš naujo“, – pabrėžia I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.