„Elektrum Lietuva“ kviečia pasinaudoti specialiu pasiūlymu – fiksuokite bene mažiausią elektros kainą rinkoje

Dažno elektros vartotojo noras – sutaupyti ir sulaukti kuo mažesnių sąskaitų už elektrą. Tiesa, sutartims su elektros tiekėjais artėjant į pabaigą, gyventojai neretai į naujo tiekėjo paieškas leidžiasi tik paskutinę minutę.

Šiuo metu tiek esami „Elektrum Lietuva“ klientai, tiek naujo elektros tiekėjo beieškantys gyventojai gali pasinaudoti unikaliu pasiūlymu.
Šiuo metu tiek esami „Elektrum Lietuva“ klientai, tiek naujo elektros tiekėjo beieškantys gyventojai gali pasinaudoti unikaliu pasiūlymu.
Mantas Kavaliauskas, Elektrum Lietuva.
Mantas Kavaliauskas, Elektrum Lietuva.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-02-27 16:03, atnaujinta 2024-02-27 16:58

Pavasarį paprastai elektros kainos rinkoje nusileidžia į žemesnį lygį, suteikdamos galimybę elektros tiekėjams siūlyti palankesnes kainas savo klientams. Tai puiki proga gyventojams užsifiksuoti žemesnius tarifus ilgesniam laikui ir sutaupyti.

Šiuo metu tiek esami „Elektrum Lietuva“ klientai, tiek naujo elektros tiekėjo beieškantys gyventojai gali pasinaudoti unikaliu pasiūlymu. Tiesa, susidomėjusiems vertėtų suskubti – pasiūlymas galioja tik iki kovo vidurio.

Visi nauji klientai, nuo vasario 27 d. iki kovo 15 d. pasirinkę pigiausią „Elektrum Lietuva“ planą PRAKTIŠKAS ir pasinaudoję specialiu nuolaidos kodu – DOVANA15 – gaus 15 eurų nuolaidą pirmai sąskaitai.

„Klientams, sudariusiems sutartį pasiūlymo galiojimo laikotarpiu, taip pat bus sugeneruotas ir unikalus rekomendacijos kodas. Juo klientai galės dalintis su draugais – kodas suteiks 15 eurų nuolaidą ir jų pirmajai sąskaitai. Šiuo pasiūlymu kviečiame naudotis ir naujus, ir jau esamus savo klientus“, – teigia „Elektrum Lietuva“ produktų vystymo vadovas Mantas Kavaliauskas.

Anot jo, dažnai gyventojai visai nepagrįstai galvoja, kad pasikeisti elektros planą yra sudėtinga arba tai užima daug laiko.

„Vyrauja klaidingas įsitikinimas, kad tai sudėtingas procesas ir neverta nieko keisti dėl kelių centų, tačiau tie centai per metus išauga į nemenką sumą, kurią gyventojai galėtų sutaupyti ir vėliau skirti ją kokybiškam laisvalaikiui“, – dalijasi ekspertas.

M.Kavaliauskas priduria, jog šiuo metu Lietuvoje, buitinių elektros vartotojų segmente, veikia keturi nepriklausomi tiekėjai, iš kurių „Elektrum Lietuva“ užtikrina mažiausią mėnesio sąskaitą vartotojams, siūlydama 21,471 ct/kWh kainą ir netaikydama jokio mėnesinio mokesčio.

„Sutarties su nauju nepriklausomu elektros tiekėju sudarymą vertėtų apsvarstyti ir visuomeninio, ir garantinio tiekimo klientams. Visuomeninio tiekimo klientai šiuo metu moka didesnę sumą – 21,9 ct/kWh – nei siūlo nepriklausomas tiekėjas „Elektrum Lietuva“. O tiems, kurie nėra pasirinkę nepriklausomo elektros tiekėjo, gali tekti mokėti rekordiškai didelę garantinio tiekimo kainą – vasario mėnesį ji siekia 26,919 ct/kWh“, – sako M. Kavaliauskas.

Pasak jo, pasitikrinti skirtingų tiekėjų kainas galima Valstybinės energetikos reguliavimo tarybos (VERT) skaičiuoklėje.

Visiems elektros vartotojams jis primena, kad keisti tiekėją galima ir nelaukiant turimos sutarties galiojimo pabaigos, o tai padaryti galima savarankiškai tiekėjo savitarnos puslapyje ar mobilioje programėlėje – dažniausiai klientams tam prireikia tik kelių minučių.

Jau 13 mėnesių „Elektrum Lietuva“ yra daugiausiai naujų klientų rinkoje pritraukiantis tiekėjas. Tai – ilgametės patirties, patikimumo ir geros kainos ženklas. Kad klientai pasitiki bendrovės teikiamomis paslaugomis, rodo 99 proc. toliau pratęsiamos pasibaigusios galioti sutartys. VERT duomenimis, šiuo metu „Elektrum Lietuva“ užimama rinkos dalis pagal patiektą elektros energijos kiekį gyventojams siekia 20 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.